Hírek 1/119

Dunakeszi Kinizsi - Üllői DSE (5-7) összefoglaló

Elkészült a keddi mérkőzésünk összefoglalója, melyben megtekinthetőek az Üllő elleni találkozó legfontosabb momentumai. A dobogós vendégek elleni összecsapás sok helyzet mellett egy tucat gólt hozott, melyből fiaink öt találatot jegyeztek: Verhoczki László triplája mellett Nagy Bence és Velez Donát egy-egy góllal gyarapította eddigi találatainak a számát. Köszönjük, hogy ismét bizalmat szavaztatok fiatal csapatunknak, ez óriási segítség a srácoknak! A tanulás, a tapasztalatszerzés és a kemény munka folytatódik!

Este újra hazai pályán, 20 órától Kinizsi-Üllő a Szent Istvánban

Már az 5. fordulót rendezik a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás vezette fiatal csapatunk hazai környezetben, a Szent István Általános Iskolában lép pályára, a fiúk ma este 20 órától a dobogós helyen álló Üllői DSE csapatát fogadják. Mostani cikkünkben az esti főszereplőkkel foglalkozunk.

PAFC-mitre II. - Dunakeszi Kinizsi (4-2) összefoglaló

Hat gólt és számos szép megoldást hozott a hétfő esti, PAFC-mitre II. elleni találkozónk. Igaz, pontot nem sikerült hoznunk az esztergomi csarnokból, ám fiatal növendékeink produkciójában voltak bőven biztató momentumok, a hibák kijavításán pedig dolgoznak a srácok. Egy kiváló csapat ellen játszottunk igen jó iramú találkozót, ahol Velez Donát gólja mellett a fiatal Nagy Bence első találatát jegyezte a felnőttek között. Bravó srácok, erre a teljesítményre lehet alapozni, folytatjuk a munkát!

PAFC II. - Kinizsi találkozó Esztergomban ma este 20:30-tól

Ma este a 4. fordulóra kerül sor a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás fiai az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban lépnek pályára, ahol 20:30-as kezdéssel a PAFC-mitre II. csapatának vendégei leszünk. Az alábbi cikkel hangolódjunk a mai összecsapásra.

Dunakeszi Kinizsi - Kincsem Lovaspark II. (8-2) gólösszefoglaló

Elkészült a tegnap esti mérkőzésünk gólösszefoglalója, melyben megtekinthetitek a Kincsem Lovaspark II. elleni mérkőzés mind a 10 találatát. Jövőhét hétfőn pedig már érkezik is az újabb találkozó, 20:30-as kezdéssel fiaink Esztergomba látogatnak, ahol a PAFC-mitre II. csapatának vendégei leszünk.

Kinizsi-Kincsem II. bajnoki ma este 20 órától a Szent Istvánban

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 3. fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára csapatunk. Szente Tamás ifjú társasága tovább folytatja a tapasztalatok gyűjtését a Szent István Általános Iskolában, ahol ma este 20 órától a Kincsem Lovaspark SE II. csapatát látjuk vendégül. A következő sorok segítenek ráhangolódni az esti találkozóra.

Jászberény-Kinizsi (5-3) gólösszefoglaló

Megérkezett hétfői, nyolc találatot hozó bajnoki mérkőzésünk gólösszefoglalója. Jövőhét kedden újabb hazai találkozó következik, 20 órátol a Kincsem Lovaspark II. csapatát látjuk vendégül. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Fiatalok a felnőtt csapatban (1. rész): Szentesi Péter, Skulka Botond, Trauber Martin

Az öltőző (régi)-új arcai után a következő cikkeinket a fiataloknak, illetve a továbbra is klubunk sikeréért dolgozó tavalyi felnőtteknek szenteljük. Mostani fejezetünkben három tehetséggel ismerkedünk meg: Szentesi Péter és Trauber Martin a kapuban nyújthat az előttünk álló szezonban emlékezeteset, míg Skulka Botond reményeink szerint a gólok számát gyarapítja majd.