Hírek 1/121

Évzárás két meccsel, 18 órától Kinizsi-Kakucs (UP), majd Kinizsi-Vác (felnőtt)

2018-ban utolsó alkalommal lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 13. játéknapján Szente Tamás vezette fiaink a Vác Futsal SE csapatának látják vendégül a Szent Istvánban, 20 órától. Klubunk az évet két találkozóval búcsúztatja, ugyanis 18 órától a Dunakeszi és a Kakucs csapatainak U12-es és U13-as növendékei találkoznak bemutató mérkőzés keretei között. Az este főszereplőivel a következő sorokban bővebben is foglalkozunk.

SK Tóalmás - Dunakeszi Kinizsi (10-5) összefoglaló

Elkészült az idei esztendőben esedékes utolsó idegenbeli mérkőzésünk összefoglalója. Az SK Tóalmás elleni találkozó videójában a 10-5-ös tóalmási sikerrel záruló mérkőzés találatain felül megtekinthetőek az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Velez és Verhoczki duplázott, Kassai első gólját szerezte Klubunk színeiben, míg a hazai győzelemből oroszlánrészt vállalt a négyszer eredményes Nagy R., a duplázó Surányi és Muraközy, illetve az egy gólt szerző Tóth-Zsiga és Kun.

Az év utolsó idegenbeli mérkőzése: Tóalmás - Kinizsi ma 20:30-tól

A 2018-as évben utolsó idegenbeli mérkőzésünkre kerül ma este sor, a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 12. játéknapján az SK Tóalmás alakulatához látogat Szente Tamás vezette csapatunk. A tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában 20:30-kor kezdődő találkozó előtt foglalkozzunk egy picit az este főszereplőivel.

Dunakeszi Kinizsi - Főnix ISE-Gödöllő (3-4) összefoglaló

Megérkezett legutóbbi mérkőzésünk összefoglalója. A Főnix ISE-Gödöllő elleni hazai mérkőzésről készült összeállításban a 4-3-as vendég győzelemmel zárult találkozó góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is megtekinthetőek. Velez ismét duplázott, mellette Fehér A. bizonyult eredményesnek, míg a gödöllői siker legfőbb letéteményesei a duplázó Zsigó, illetve az egyszer betaláló Böndi és Somogyi voltak.

Este dupla mérkőzés, 18 órától Kinizsi-Aramis (UP), majd Kinizsi-Gödöllő (felnőtt)

Ma este ismét hazai pályán lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 11. fordulójában Szente Tamás vezette fiaink a Főnix ISE-Gödöllő  csapatának látják vendégül 20 órától a Szent Istvánban. Az este folyamán ismét két találkozónak lehet szemtanúja, aki kilátogat a Szent Istvánba, hiszen 18 órától a Dunakeszi és az Aramis 2007-es és 2008-as növendékei játszanak bemutató mérkőzést. A következő sorokban a találkozó főszereplőivel foglalkozunk.

AC Villám - Dunakeszi Kinizsi (4-7) összefoglaló

Elkészült a hétfői, AC Villám elleni találkozónk összefoglalója. A mellékelt videó segítségével az érdi Treff csarnokban 7-4-es Keszi-győzelemmel zárult mérkőzés góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is megtekinthetjük. Csapatunk találatait a duplázó Velez, valamint az egyszer eredményes Bács, Kohári, Nagy B., Jónás D. és Fehér A. szerezték, míg hazai részről a triplázó Mándoky és az egy ízben betaláló Rózsa voltak eredményesek.

Dunakeszi Kinizsi - Tolna VFC (5-16) összefoglaló

Megérkezett a keddi mérkőzésünk összefoglalója. Az alábbi összeállításban a vendég Tolna 16-5-ös győzelmét jelentő találkozó góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is feleleveníthetjük. Ifjú csapatunk kétfrontos küzdelme és a sérültek, betegek létszáma miatt (mint az látható) becsúszhat néha ilyen mérkőzés is. Viszont ezekből a hibákból, tapasztalatokból lehet tanulni, és a fiúk azon lesznek, hogy hétfőn, az AC Villám elleni idegenbeli bajnokin bebizonyítsák, hogy ez a találkozó csupán kisiklás volt, hiszen az elmúlt fordulókban a fiúk játékban a csoport élcsapataival szemben is egyre inkább felvették a küzdelmet. Térjünk vissza erre az útra srácok, hiszen ahogy a mindennapokban, úgy a sportban is az igazi bajnokok ereje abban mérhető, hogy egy nem várt esemény után milyen gyorsan tudunk talpra állni!

Ismét hazai pályán, Kinizsi-Tolna ma este 20 órától

Ma este a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 9. fordulójában újra pályára lép csapatunk. Szente Tamás fiai 20 órától hazai környezetben, a Szent István Általános Iskolába játszanak, a srácok a Tolna VFC csapatát fogadják. A következő sorokban a mérkőzés részvevőivel foglalkozunk.

Zebegény-Garvittax - Dunakeszi Kinizsi (3-2) összefoglaló

Megérkezett a pénteki, Zebegény-Garvittax elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésünk összefoglalója, mely a 3-2-es hazai győzelmet hozó találkozó góljai mellett tartalmazza az összecsapás legfontosabb jeleneteit is. A jó iramú, változatos mérkőzésen találataink Jónás Dominik és a felnőttek között először eredményes Kohári Levente Balázs nevéhez fűződtek, míg a hazai siker legfőbb letéteményesei az egy-egy alkalommal eredményes Vitányi László, Rusvai György és Török Máté voltak.