Hírek 2/120

PAFC-mitre II. - Dunakeszi Kinizsi (4-2) összefoglaló

Hat gólt és számos szép megoldást hozott a hétfő esti, PAFC-mitre II. elleni találkozónk. Igaz, pontot nem sikerült hoznunk az esztergomi csarnokból, ám fiatal növendékeink produkciójában voltak bőven biztató momentumok, a hibák kijavításán pedig dolgoznak a srácok. Egy kiváló csapat ellen játszottunk igen jó iramú találkozót, ahol Velez Donát gólja mellett a fiatal Nagy Bence első találatát jegyezte a felnőttek között. Bravó srácok, erre a teljesítményre lehet alapozni, folytatjuk a munkát!

PAFC II. - Kinizsi találkozó Esztergomban ma este 20:30-tól

Ma este a 4. fordulóra kerül sor a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás fiai az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban lépnek pályára, ahol 20:30-as kezdéssel a PAFC-mitre II. csapatának vendégei leszünk. Az alábbi cikkel hangolódjunk a mai összecsapásra.

Dunakeszi Kinizsi - Kincsem Lovaspark II. (8-2) gólösszefoglaló

Elkészült a tegnap esti mérkőzésünk gólösszefoglalója, melyben megtekinthetitek a Kincsem Lovaspark II. elleni mérkőzés mind a 10 találatát. Jövőhét hétfőn pedig már érkezik is az újabb találkozó, 20:30-as kezdéssel fiaink Esztergomba látogatnak, ahol a PAFC-mitre II. csapatának vendégei leszünk.

Kinizsi-Kincsem II. bajnoki ma este 20 órától a Szent Istvánban

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 3. fordulójában ismét hazai környezetben lép pályára csapatunk. Szente Tamás ifjú társasága tovább folytatja a tapasztalatok gyűjtését a Szent István Általános Iskolában, ahol ma este 20 órától a Kincsem Lovaspark SE II. csapatát látjuk vendégül. A következő sorok segítenek ráhangolódni az esti találkozóra.

Jászberény-Kinizsi (5-3) gólösszefoglaló

Megérkezett hétfői, nyolc találatot hozó bajnoki mérkőzésünk gólösszefoglalója. Jövőhét kedden újabb hazai találkozó következik, 20 órátol a Kincsem Lovaspark II. csapatát látjuk vendégül. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Fiatalok a felnőtt csapatban (1. rész): Szentesi Péter, Skulka Botond, Trauber Martin

Az öltőző (régi)-új arcai után a következő cikkeinket a fiataloknak, illetve a továbbra is klubunk sikeréért dolgozó tavalyi felnőtteknek szenteljük. Mostani fejezetünkben három tehetséggel ismerkedünk meg: Szentesi Péter és Trauber Martin a kapuban nyújthat az előttünk álló szezonban emlékezeteset, míg Skulka Botond reményeink szerint a gólok számát gyarapítja majd.

Tóth Attila újra piros-fehérben

Ötödik nyári érkezőnk Tóth Attila személyében újfent egy olyan fiatalember, aki az elmúlt években már viselte a Kinizsi szerelését. A következő sorokban Atival foglalkozunk.

Rippel Ferenc ismét csapatunk kötelékében

Garda Bence, Kassai Sándor és Simon Viktor után bemutatjuk keretünk negyedik új arcát, Rippel Ferencet, aki számára (Viktorhoz hasonlóan) nem lesz idegen a Kinizsi légköre: Fecó személyében olyan fiatalember csatlakozott ismét keretünkhöz, aki már viselte csapatunk színeit.