Hírek 2/125

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 27. fordulójában csapatunk szezonbéli utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzését vívja. A Dunakeszi Kinizsi Szente Tamás vezetésével 21:30-tól Tápiószentmártonba látogat, ahol a Kincsem Lovaspark SE II. csapatánál vendégszerepelünk. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Két hete számoltunk be róla, hogy a DigiSport csatornán a negyedik évadnál tartó A nap hőse című utánpótlás magazinban szerepelt ifjú növendékünk, Gyenes Ádám. Örömmel jelentjük, hogy a Ti segítségeteknek is köszönhetően Gyeni a heti szavazáson a szavazatok 39,26%-át begyűjtve az első helyen végzett, így a negyedik hét hőse lett! Ennek köszönhetően a héten új szavazás indul, mi több, vasárnapig két fronton is szavazhatunk növendékeinkre: egyfelől Gyenes Ádámot támogathatjuk a márciusi hónap hőse címért zajló voksoláson, másrészről az épp aktuális heti szavazáson egy újabb ifjú növendékünkre voksolhatunk, név szerint Bagi Ádám Gyulára. A fiatal tehetségeket felvonultató műsorban Ádi mellett további négy ifjú, kiváló sportoló küzd a hét hőse címért, ez a személy pedig az áprilisi hónap hőse titulusért szállhat majd harcba!

A 26. játéknapján a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának hazai bajnoki találkozó vár a Dunakeszi Kinizsire. Szente Tamás vezette csapatunk 20 órától a dobogóért harcoló Zebegény-Garvittax alakulatát látja vendégül a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este résztvevőivel foglalkozunk.

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 25. fordulójában újabb idegenbeli találkozó vár csapatunkra. Szente Tamás vezetésével a Kinizsi 20:30-as kezdéssel az Üllői Városi Sportcsarnokban lép pályára. Fiainkra nehéz túra vár, hiszen a mérkőzésen csapatunk a bajnoki tabella második helyezettjének, a bajnoki címre is esélyes Üllői DSE alakulatának lesz a vendége. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Megérkezett a Vác Futsal SE elleni XX. Dunakanyar Rangadó összefoglalója. Az alábbi összefoglalóban felelevenítjük a hazai, listavezető Vác 7-4-es győzelmével záruló találkozó 11 találatán túl a mérkőzés legfontosabb jeleneteit is. A hazai sikert Rusvay Gergely két találata mellett Oroszi László Krisztián (öngól), Hirt Gergely, Siskó Manó, Makrai Márk Dávid és Krasnyánszki Martin egy-egy gólja alapozta meg, a Váciak így továbbra is vezetik a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportját. Csapatunkból Verhoczki László kétszer, míg Velez Donát és Krizsán György egy alkalommal iratkozott fel a góllövőlistára. Fiaink így 24 ponttal a 11. helyről várhatják a következő fordulót. Gratulálunk a Vác Futsal csapatának, akiknek sok sikert kívánunk a bajnokság folytatására is! Pénteken érkezik az újabb megmérettetés, Szente Tamás vezette csapatunk március 29-én az Üllői Sportcsarnokba látogat, ahol 20:30-as kezdéssel a második helyezett, a bajnoki címért szintén versenyben lévő Üllői DSE vendégei leszünk.

A DigiSport csatornán immár a negyedik évadnál tart a sportcsatorna A nap hőse című, nagy sikerű utánpótlás magazinja. A műsorban olyan fiatal tehetségekkel ismerkedhetünk meg, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek kortársaik közül. Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a most futó szériában több olyan fiatalember is szerepet kap majd, akik csapatunk kötelékében bontogatják szárnyaikat, csiszolják tudásukat. Ezen a héten négy kiváló versenyző társaságában Gyenes Ádámmal is megismerkedhetünk, aki a Nap hőse versenyében számít a támogatásunkra, így kérünk mindenkit, az ebben a cikkben közzétett linken támogassuk szavazatunkkal ifjú tehetségünket!

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 24. játéknapja veszi kezdetét ma este. Szente Tamás vezette csapatunkra 20 órától a szezon talán legkeményebbnek ígérkező megmérettetése vár: fiaink a Váci Sportcsarnokba látogatnak, ahol 20 órától a listavezető Vác Futsal SE csapatát vendégei leszünk. A XX. Dunakanyar Rangadójára hangolódásképpen mostani beharangozó cikkünkben az esti találkozó résztvevőivel foglalkozunk.