Hírek 2/125

A 26. játéknapján a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának hazai bajnoki találkozó vár a Dunakeszi Kinizsire. Szente Tamás vezette csapatunk 20 órától a dobogóért harcoló Zebegény-Garvittax alakulatát látja vendégül a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este résztvevőivel foglalkozunk.

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 25. fordulójában újabb idegenbeli találkozó vár csapatunkra. Szente Tamás vezetésével a Kinizsi 20:30-as kezdéssel az Üllői Városi Sportcsarnokban lép pályára. Fiainkra nehéz túra vár, hiszen a mérkőzésen csapatunk a bajnoki tabella második helyezettjének, a bajnoki címre is esélyes Üllői DSE alakulatának lesz a vendége. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Megérkezett a Vác Futsal SE elleni XX. Dunakanyar Rangadó összefoglalója. Az alábbi összefoglalóban felelevenítjük a hazai, listavezető Vác 7-4-es győzelmével záruló találkozó 11 találatán túl a mérkőzés legfontosabb jeleneteit is. A hazai sikert Rusvay Gergely két találata mellett Oroszi László Krisztián (öngól), Hirt Gergely, Siskó Manó, Makrai Márk Dávid és Krasnyánszki Martin egy-egy gólja alapozta meg, a Váciak így továbbra is vezetik a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportját. Csapatunkból Verhoczki László kétszer, míg Velez Donát és Krizsán György egy alkalommal iratkozott fel a góllövőlistára. Fiaink így 24 ponttal a 11. helyről várhatják a következő fordulót. Gratulálunk a Vác Futsal csapatának, akiknek sok sikert kívánunk a bajnokság folytatására is! Pénteken érkezik az újabb megmérettetés, Szente Tamás vezette csapatunk március 29-én az Üllői Sportcsarnokba látogat, ahol 20:30-as kezdéssel a második helyezett, a bajnoki címért szintén versenyben lévő Üllői DSE vendégei leszünk.

A DigiSport csatornán immár a negyedik évadnál tart a sportcsatorna A nap hőse című, nagy sikerű utánpótlás magazinja. A műsorban olyan fiatal tehetségekkel ismerkedhetünk meg, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek kortársaik közül. Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a most futó szériában több olyan fiatalember is szerepet kap majd, akik csapatunk kötelékében bontogatják szárnyaikat, csiszolják tudásukat. Ezen a héten négy kiváló versenyző társaságában Gyenes Ádámmal is megismerkedhetünk, aki a Nap hőse versenyében számít a támogatásunkra, így kérünk mindenkit, az ebben a cikkben közzétett linken támogassuk szavazatunkkal ifjú tehetségünket!

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 24. játéknapja veszi kezdetét ma este. Szente Tamás vezette csapatunkra 20 órától a szezon talán legkeményebbnek ígérkező megmérettetése vár: fiaink a Váci Sportcsarnokba látogatnak, ahol 20 órától a listavezető Vác Futsal SE csapatát vendégei leszünk. A XX. Dunakanyar Rangadójára hangolódásképpen mostani beharangozó cikkünkben az esti találkozó résztvevőivel foglalkozunk.

Elkészült keddi, Jászberény elleni bajnoki mérkőzésünk összefoglalója. Az alábbi képsorok tartalmazzák a Jászberényiek 6-5-ös sikerét eredményező találatok mellett a mérkőzés legfontosabb jeleneteit is. A Szent Istvánban lejátszott, fordulatokban gazdag találkozón a vendég győzelemből Kormos Barnabás 3, Bárkányi Márk 2, míg Vígh Bence Bálint egy találattal vette ki a részét. Csapatunk részéről Kohári Levente Balázs 2, Fehér Attila Mihály, Verhoczki László és Velez Donát egy alkalommal bizonyult eredményesnek. Gratulálunk a Jászberény csapatának, akiknek sok sikert kívánunk a bajnokság folytatására is!
A következő megmérettetésre sem kell sokat várni, Szente Tamás vezette csapatunk március 18-án (hétfőn) a Váci Sportcsarnokban lép pályára, ahol 20 órától a listavezető Vác Futsal SE vendégei leszünk.

A mai nap különleges nemzetünk számára, március 15-én az 1848/49-es forradalom és szabadságharc hőseire emlékezünk. Március 15-e az ókori római naptárban ismert volt még március idusa néven is. Magyarországon munkaszüneti nap, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kezdetének, a modern parlamentáris Magyarország megszületésének napja. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseménye, a nemzeti identitás egyik alapköve. Társadalmi reformjaival a polgári átalakulás megindítója, önvédelmi harcával a nemzeti mitológia részévé vált. Szerves része volt az 1848-as európai forradalmi hullámnak, azok közül viszont lényegében egyedül jutott el sikeres katonai ellenállásig. Eredményességét mi sem mutatja jobban, mint hogy csak a cári Oroszország beavatkozásával lehetett legyőzni, amelynek soha ekkora hadserege addig nem járt még külföldön. Ünnepeljük együtt ezt a csodálatos évfordulót, emlékezzünk tisztelettel a márciusi hősökre!

Ma este újabb hazai futsal bajnoki vár csapatunkra. Szente Tamás vezette fiaink a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 23. fordulójában a Jászberényi SE csapatát fogadják a Szent Istvánban. A 20 órakor kezdődő találkozó apropóján beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Megérkezett a PAFC-mitre elleni múltheti, hazai bajnoki találkozónk összefoglalója. Az alábbi videóban a vendégek 2-0-s győzelmét eredményező két Gruber Bálint-találat mellett megtalálhatóak a mérkőzés legfontosabb jelenetei is. A folytatásra és a javításra már ma este lehetősége nyílik Szente Tamás vezette csapatunknak, ugyanis 20 órától a Szent Istvánban a Jászberényi SE csapatát látjuk vendégül. Fiaink 24 ponttal a 10. helyről várhatják az este kezdő sípszavát, ahol a tabella 6. pozícióját birtokló Jászberény érkezik majd Dunakeszire. Gratulálunk a PAFC-mitre II. csapatának, és sok sikert kívánunk a bajnokság folytatását illetően is!

Ismét elérkezett március 8-a, a nőknek a napja, így a mai napon újra a köszöntésé a főszerep, hiszen a szebbik nem képviselőit köszönthetjük! Szerencsére a Kinizsi-családnak is tagjai gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok, hölgyek és asszonyok, akiket ezúton köszöntünk nagy szeretettel! Ez a nap a hölgyeké, így ne feledkezzen meg senki családjának és környezetének női tagjairól, akiknek a világ legszebb, legértékesebb ajándékát, az életet köszönhetjük! Hölgyeink, nagyon boldog nőnapot kívánunk, Isten éltessen sokáig Benneteket!