Hírek 3/118

Simonffy Botira emlékezünk, PLAYFORBOTI Emléktorna a hétvégén

Egy éve, hogy a Veronai Buszbalesetben életét veszítette klubunk növendéke, Simonffy Botond. A szörnyű tragédia évfordulóján a családtagok, a barátok, ismerősök, valamint az iskolai- és egyesületi csapattársak Emléktornával tisztelegnek az egykori kiváló tanuló és sportoló emléke előtt, melyre a hét végén, február 24.-én és 25.-én kerül sor Dunakeszin, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában.

Velez Donát is Dunakeszin folytatja

A múlt héten lezárult a csapatok számára a téli átigazolási időszak. Aki szemfülesen tekintett a Gyöngyösön készült csapatképünkre, a hátsó sorban észrevehetett egy új arcot a srácok között (igaz, azon a találkozón még nem játszott). Klubunk a transzferszezon utolsó napján még egy új taggal bővült, akit most van alkalmunk bemutatni: a Kinizsi kötelékében folytatja pályafutását Velez Donát, aki az NB I-es Dunaferr DUE Renalpin mezét cseréli a Kinizsi piros-fehér dresszére. Klubunk játékosállománya így négy taggal bővült, a téli időszakban Vincze Dezső, Kovács Áron, Soltész Levente és Velez Donát csatlakoztak kötelékünkhöz. Most pedig pár szóban ismerkedjünk meg negyedik téli igazolásunkkal.

Összefoglaló a Kinizsi - MVFC II. Berettyóújfalu bajnokiról (8-4)

Az elmúlt egy hét kalandos történései végett egy kicsit később készültek el összefoglalóink utóbbi két találkozónkról, de ami késik, az nem múlik! Egy hete a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 13. fordulójából fontos elhalasztott mérkőzés került pótlásra, hiszen Kénoszt Ferenc fiai az MVFC II. Berettyóújfalut látták vendégül. A mérkőzést eredetileg a Radnóti Miklós Gimnáziumban rendeztük volna, ám csakúgy, mint az eredetileg kiírt időpontban, a pótlás napján is beázott a létesítmény, így gyors megoldásként, a csapatok megegyezésének köszönhetően a találkozót a Csömöri Sportcsarnokban tartották meg, 21:30-as kezdéssel. A nem mindennapi előzményeket követően egy igen színvonalas, jó iramú mérkőzést produkáltak a felek, megy 8-4-es Dunakeszi-győzelemmel zárult, köszönhetően Gémesi Áron, Szente Tamás és Temesi Norbert duplájának, valamint Skulka Botond és Makk Levente góljainak. A Berettyó találatait a kétszer eredményes Kovács István mellett Nagy Dániel és Takács Zoltán jegyezték. Ezúttal köszönjük az MVFC Berettyóújfalu kompromisszumkész hozzáállását, a bajnokság folytatását tekintve sok sikert kívánunk a csapatnak!

Hazai bajnoki Üllőn, Kinizsi-Kecskemét 20 órától

A héten második bajnoki mérkőzésére készül felnőtt csapatunk. Kénoszt Ferenc fiai a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 20. fordulójában hazai környezetben fogadnák a ScoreGoal Kecskemét csapatát, ám a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokát megviselte az elmúlt napok időjárása, a csarnok beázik. Ennek eredményeképpen a rangadót másik helyszínen rendezzük meg. Így a hírös városi legényeket az Üllő Városi Sportcsarnokban (2225 Üllő, Árpád Fejedelem utca 1) látják vendégül Temesiék. A találkozó az eredetileg tervezett időpontban, 20 órakor veszi kezdetét. A következőkben a felek párharcát mutatjuk be.

Harmadik téli érkezőnk: Soltész Levente

A téli transzferszezon a hajrájához érkezik, a csapatoknak már csak szűk egy hetük van, hogy kialakítsák kereteiket a bajnokságok második szakaszára. Klubunk játékosállománya is változik, eddig két érkezőt jelentettünk be Vincze Dezső és Kovács Áron személyében. Ma pedig bemutatjuk harmadik téli érkezőnket, Soltész Leventét, aki az ELTE-BEAC szerelését cseréli le a Kinizsi piros-fehér dresszére.

Este Gyömrőre látogatunk, 21 órától Gyömrő-Kinizsi bajnoki!

A pénteki 8-4-es győzelmet követően ma újabb bajnoki találkozó vár csapatunkra. A Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 19. fordulójában Kénoszt Ferenc vezette fiaink a Gyömrői Sportcsarnokba látogatnak, ahol 21 órás kezdéssel az UFC Gyömrő csapatának vendégei leszünk. Az összecsapás előtt tekintsünk vissza a csapatok eddigi párharcaira!

Kovács Áron ismét Dunakeszin!

Javában tart a téli átigazolási időszak, csapatunk pedig új taggal bővült. Klubunk kötelékének új tagja nem ismeretlen Dunakeszin, hiszen féléves Airnergy-kitérőt követően ismét csapatunk kapuját védi Kovács Áron! A kiváló rúgótechnikával megáldott hálóőr újra a 25-ös Kinizsi-dresszt ölti magára a mérkőzéseken. Áron eddigi 25 Keszi-találkozóján három alkalommal talált az ellenfelek kapujába, az eddigi utolsó Kinizsi-mérkőzését például két találatot jegyzett az Újpest elleni döntetlen alkalmával, még a tavalyi idény zárófordulójában. Áron a Ferencvárosban kezdte futsal pályafutását, ahonnan a Déli FC csapatához igazolt. A piros-kékeknél bemutatkozott az NB I-ben is, sőt gólt is jegyez az első osztályban! A Délit követően a tavalyi szezon kezdetén került Dunakeszire, majd az elmúlt fél évet az Airnergy csapatában töltötte, mely után ismét Kinizsi-szerelést húz! 24 éves hálóőrünk 9 alkalommal az utánpótlás válogatott címeres mezét is magára ölthette. A kiváló rúgótechnikájú kapus jó barátságban van a labdával is, így az öt a négy elleni játék folyamán is nagy hasznára lehet a csapatnak. Régi-új 25-ösünk az esti, Gyömrő elleni találkozón is a szakvezetés rendelkezésére áll. Isten hozott újra közöttünk, Áron!

Ma este 19 órától Kinizsi-Berettyóújfalu II. bajnoki a Radnótiban

Kénoszt Ferenc vezette csapatunk ma este elhalasztott bajnoki találkozót pótol a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 13. fordulójából. Kedvenceink 19 órás kezdéssel az MVFC II. Berettyóújfalu csapatát fogadják a Radnótiban. A találkozó mindkét fél számára igen nagy téttel bír: a Kinizsi az élmezőnnyel szeretné tartani a lépést, míg a Beri a hatodik helyért, és az ezzel járó felsőházi tagságért vív harcot. A találkozó előtt nézzünk szét a csapatok háza táján, és elevenítsük fel, hogy hogyan szerepelt a két fél egymás ellen eddigi párharcaik során.

Győzelem a fordulatos rangadón, Kinizsi-Csenger 6-4 (video)

A Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában rangadó várt felnőtt csapatunkra. Kénoszt Ferenc fiai a Csenger Futsal csapatát láttak vendégül a Radnótiban. Szatmári barátainkkal egy igen változatos találkozót játszottunk, mely végül 6-4-es Kinizsi-sikerrel zárult. Góljainkat két duplázónk, Vincze és Bita, valamint Temesi és Szente szerezték, míg a csengeri találatok a három gólig jutó Pankotai illetve Rigó nevéhez fűződtek. Sikerével csapatunk a tabella második helyén áll, hátrányunk 5 pont az egy meccsel többet számláló, listavezető Kazincbarcikával szemben. Szatmári barátainknak sok sikert kívánunk a bajnokság folytatására.

Pénteken dupla Dunakeszi-Csenger rangadó a Radnótiban

Az új esztendő első rangadója vár csapatunkra a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 18. fordulójában. Kénoszt Ferenc vezette kedvenceink a Csenger Futsal alakulatát látják vendégül a Radnótiban, ahol szintén első ízben lépünk pályára 2018-ban. Az év első hazai Kinizsi-péntekén ráadásul egyből dupla mérkőzésre invitálunk Benneteket, hiszen a felnőttek 20 órától kezdődő derbije előtt a két gárda U18-as csapata is bajnoki mérkőzésen méri össze tudását 18 órától az I.osztályú bajnokság Keleti csoportjának 19. játéknapján. A páros összecsapás előtt elevenítsük fel a két fél eddigi párharcait, emellett a csapatok aktuális formáját is górcső alá vesszük.