Hírek 3/123

Dunakeszi Kinizsi - Csakacsel SE (5-2) összefoglaló

Elkészült a keddi, Csakacsel SE elleni hazai bajnoki találkozónk összefoglalója. Az alábbi videóban megtalálhatóak az 5-2-es Keszi-sikerrel záruló mérkőzés góljai mellett az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Az este Simonffy Botondra emlékezve indult, majd a felek jó színvonalú, szép megoldásokban, és nem utolsó sorban gyönyörű találatokkal gazdagított találkozóval adóztak Boti emlékének. A Kinizsi-győzelmet jelentő találatokat két új igazolás, a piros-fehérben triplával indító Szabó Bence és a két találattal bemutatkozó Oroszi László Krisztián szerezték, míg a vendég csapat góljai két egykori növendékünk, Simonffy Bálint (aki góllal tisztelgett ikertestvére emlékének) és Gáspár Bence nevéhez fűződtek. Csapatunk biztató teljesítményt nyújtott, így a tavaszra nézve bizakodóak lehetünk. Elismerés illeti a Csakacsel csapatát is, akiknek a bajnokság további szakaszára sok sikert kívánunk!

Ma 20 órától Kinizsi-Csakacsel mérkőzéssel folytatjuk a bajnokságot

Az új évben első ízben lép pályára felnőtt csapatunk a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. A Mogyoród csapatának kizárása miatt a Szövetség a tavaszi fordulókra új menetrendet készített, ennek köszönhetően a szezon második felében egyik fordulóban sem lesznek szabadnapos alakulatok. Az így elkészült új párosítás alapján a 16. forduló keretein belül csapatunk Szente Tamás vezetésével a Csakacsel SE alakulatát fogadja ma este 20 órás kezdéssel a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Simonffy Botira emlékezünk

A mai napon fiatal futsalosunkra emlékezünk, két éve veszítettük el a veronai buszbalesetben fiatal növendékünket, Simonffy Botondot. Emlékedet örökké őrizzük kis bajnokunk, nyugodj békében Boti!

Krizsán György visszatért a Kinizsibe!

A mai napon újabb érkezővel ismerkedünk meg, ráadásul a már bemutatott Morvai Tamás után második téli igazolásunk számára sem lesz ismeretlen Dunakeszi: a Rubeola FC Csömör csapatától visszatér a Kinizsi kötelékébe Krizsán György, akivel az alábbi cikkben foglalkozunk.

Morvai Tamás ismét klubunk kötelékében!

A héten kezdetét vette a téli átigazolási időszak, ilyenkor a csapatoknak lehetőségük van változtatni keretük összetételén. Nincs ez másképpen klubunk háza táján sem. Szente Tamás által irányított fiatal csapatunk keretében feltűnik majd pár régi-új ismerős, illetve lesznek olyanok is, akik most csatlakoznak a Kinizsi családhoz. Klubunk az átigazolási időszak első napjaiban szinte összes kiszemeltjével, illetve klubjaikkal is megegyezett, így a következő napokban bemutatjuk új szerzeményeinket. A sort egy régi-új ismerőssel kezdjük: Morvai Tamás személyében egy olyan fiatalember ölti magára csapatunk színeit, aki korábban már bizonyította tehetségét a felnőtt csapatban is. A következő pár sorban Tomival ismerkedhetünk meg.

Ilyen volt 2018 a Dunakeszi Kinizsinél

Lassan búcsúzunk 2018-től, pár órára vagyunk az újév köszöntésétől. Ennek apropóján felidézzük az óév fontosabb eseményeit, jubileumait az alábbi összeállítást segítségül hívásával. Ez a videó természetesen csupán a töredékét mutatja be annak a rengeteg élménynek, feledhetetlen pillanatnak, amit a 2018-as év során Veletek közösen élhettünk meg!

Dunakeszi Kinizsi - Vác Futsal SE (0-4) összefoglaló

Megérkezett az év utolsó felnőtt mérkőzésének összefoglalója. Fiatal csapatunk tagjai múlthét kedden első ízben vehettek rész derbin, hiszen az a Vác Futsal SE látogatott a Szent Istvánba, mely csapattal gazdag a közös történelmünk. A következő videóban megtekinthetőek a 4-0-s váci győzelem góljai mellett a találkozó legérdekesebb jelenetei is. A listavezető vendégek négygólos sikeréhez Krasnyánszki, Sipeki, Halász és Uliha is egy-egy góllal járult hozzá.

Évzárás két meccsel, 18 órától Kinizsi-Kakucs (UP), majd Kinizsi-Vác (felnőtt)

2018-ban utolsó alkalommal lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 13. játéknapján Szente Tamás vezette fiaink a Vác Futsal SE csapatának látják vendégül a Szent Istvánban, 20 órától. Klubunk az évet két találkozóval búcsúztatja, ugyanis 18 órától a Dunakeszi és a Kakucs csapatainak U12-es és U13-as növendékei találkoznak bemutató mérkőzés keretei között. Az este főszereplőivel a következő sorokban bővebben is foglalkozunk.

SK Tóalmás - Dunakeszi Kinizsi (10-5) összefoglaló

Elkészült az idei esztendőben esedékes utolsó idegenbeli mérkőzésünk összefoglalója. Az SK Tóalmás elleni találkozó videójában a 10-5-ös tóalmási sikerrel záruló mérkőzés találatain felül megtekinthetőek az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Velez és Verhoczki duplázott, Kassai első gólját szerezte Klubunk színeiben, míg a hazai győzelemből oroszlánrészt vállalt a négyszer eredményes Nagy R., a duplázó Surányi és Muraközy, illetve az egy gólt szerző Tóth-Zsiga és Kun.

Az év utolsó idegenbeli mérkőzése: Tóalmás - Kinizsi ma 20:30-tól

A 2018-as évben utolsó idegenbeli mérkőzésünkre kerül ma este sor, a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 12. játéknapján az SK Tóalmás alakulatához látogat Szente Tamás vezette csapatunk. A tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában 20:30-kor kezdődő találkozó előtt foglalkozzunk egy picit az este főszereplőivel.