Hírek 3/125

Ma este újabb hazai futsal bajnoki vár csapatunkra. Szente Tamás vezette fiaink a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 23. fordulójában a Jászberényi SE csapatát fogadják a Szent Istvánban. A 20 órakor kezdődő találkozó apropóján beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Megérkezett a PAFC-mitre elleni múltheti, hazai bajnoki találkozónk összefoglalója. Az alábbi videóban a vendégek 2-0-s győzelmét eredményező két Gruber Bálint-találat mellett megtalálhatóak a mérkőzés legfontosabb jelenetei is. A folytatásra és a javításra már ma este lehetősége nyílik Szente Tamás vezette csapatunknak, ugyanis 20 órától a Szent Istvánban a Jászberényi SE csapatát látjuk vendégül. Fiaink 24 ponttal a 10. helyről várhatják az este kezdő sípszavát, ahol a tabella 6. pozícióját birtokló Jászberény érkezik majd Dunakeszire. Gratulálunk a PAFC-mitre II. csapatának, és sok sikert kívánunk a bajnokság folytatását illetően is!

Ismét elérkezett március 8-a, a nőknek a napja, így a mai napon újra a köszöntésé a főszerep, hiszen a szebbik nem képviselőit köszönthetjük! Szerencsére a Kinizsi-családnak is tagjai gyönyörűbbnél gyönyörűbb lányok, hölgyek és asszonyok, akiket ezúton köszöntünk nagy szeretettel! Ez a nap a hölgyeké, így ne feledkezzen meg senki családjának és környezetének női tagjairól, akiknek a világ legszebb, legértékesebb ajándékát, az életet köszönhetjük! Hölgyeink, nagyon boldog nőnapot kívánunk, Isten éltessen sokáig Benneteket!

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 22. játéknapján Szente Tamás vezette csapatunk egy hónapot követően lép pályára ismét hazai környezetben. A 20 órakor kezdődő találkozón fiaink a PAFC-mitre II. csapatát fogadják a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este részvevőivel foglalkozunk.

Elkészült a Kaposvári Rákóczi BFLA elleni hétfői, idegenbeli bajnoki mérkőzésünk összefoglalója. Az alábbi videóban bemutatjuk a 4-1-es hazai győzelemmel záródó találkozó góljai mellett az összecsapás legfontosabb jeleneteit is. A somogyiak sikeréhez Keresztes Zalán duplával, Locz Benedek Áron és Kulcsár Kristóf egy találattal járult hozzá, míg csapatunk gólját Krizsán György jegyezte, aki zsinórban ötödik mérkőzésén bizonyult eredményesnek. Az összecsapás során két játékosunk is sérülést szenvedett: Oroszi László Krisztiánnak és Ács Gábornak is gyors felépülést és visszatérést kívánunk. A folytatásban két hazai találkozó szerepel fiaink programjában, akik 24 ponttal a 9. helyről várhatják a jövő kedden (2019. március 5.) este 20 órától esedékes PAFC-mitre II. elleni, Szent Istvánban megrendezésre kerülő találkozót. A Kaposvári Rákóczi BFLA csapatának gratulálunk a győzelemhez, és sok sikert kívánunk a bajnoki folytatást illetően is!

Egymást követő harmadik idegenbeli találkozójára készül csapatunk: Szente Tamás vezetésével a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 21. fordulójában kedvenceink a Kaposvári Városi Sportcsarnokban lépnek pályára, ahol 21 órás kezdéssel Kaposvári Rákóczi BFLA - Dunakeszi Kinizsi futsal bajnoki mérkőzésre kerül majd sor. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Befutott a hétfőn, a Főnix ISE-Gödöllő vendégeként lejátszott találkozónk összefoglalója is. Fiainknak szerették volna feledtetni a pénteki vereséget, ami 9-5-ös siker formájában sikerült is Szente Tamás csapatának. Az alábbi videóban az összecsapás 14 gólja mellett felelevenítjük a mérkőzés legfontosabb jeleneteit is. A Keszi-sikerhez Oroszi Krisztián négy, Morvai Tamás két góllal járult hozzá, mellettük Fehér Attila, a sorozatban negyedik mérkőzésén betaláló Krizsán György, valamint Velez Donát volt eredményes, míg a hazai találatok a duplázó Hulicsár Máté és Csongvai Áron, valamint az egy ízben eredményes Nagy Zsolt nevéhez fűződtek. Fiaink ezzel 24 ponttal a 8. helyről várhatják a következő játéknapot, melyre hétfőn kerül sor a szintén 24 pontos Kaposvári Rákóczi BFLA otthonában. A Főnix ISE-Gödöllő csapatának sok sikert kívánunk a bajnoki folytatást illetően!

Megérkezett múlt pénteki, Tolna VFC elleni idegenbeli mérkőzésünk összefoglalója. A 6-1-es hazai sikert hozó összecsapás hét találata mellett az alábbi videóban felidézzük a találkozó fontosabb jeleneteit is. Krizsán György szép sorozatot produkál, a tolnai találkozó zsinórban a harmadik volt, ahol betalált az ellenfél kapujába (ezt a jó szériát a hétfői, Gödöllő elleni siker alkalmával is folytatta, annak a mérkőzésnek az összefoglalója várhatóan holnap készül el). Gratulálunk a Tolna VFC csapatának, akiknek a bajnokság folytatására is sok sikert kívánunk!

A pénteki tolnai találkozót követően ismét pályán csapatunk: a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 20. játéknapján ma este újabb idegenbeli mérkőzés vár Szente Tamás vezette kedvenceinkre, 20:20-as kezdéssel a Főnix ISE-Gödöllő alakulatának vendégei leszünk a gödöllői Szent István Egyetem Sportcsarnokában. Beharangozó cikkünkben a találkozó résztvevőivel foglalkozunk.

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 19. fordulójában csapatunkra ma este újabb idegenbeli mérkőzés vár. Szente Tamás vezette kedvenceink 20 órától a Tolnai Városi Sportcsarnokban vendégszerepelnek, ahol Tolna VFC - Dunakeszi Kinizsi találkozót rendeznek. Beharangozó cikkünkben az esti főszereplőkkel foglalkozunk.