Hírek 3/120

Jövőhét kedden bajnoki rajt!

Már csak néhány nap, és újra futsal bajnoki mérkőzésre kerül sor Dunakeszin. Jövőhét kedden 20 órától egy új időszámítás első momentumainak lehet majd szemtanúja, aki kilátogat a Regionális futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 1. fordulójában megrendezésre kerülő Dunakeszi Kinizsi - Kaposvári Rákóczi BFLA bajnoki találkozóra. A labda új helyszínen, az új Szent István Általános Iskola Sportcsarnokában (2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 3.) indul majd útjára.

Harmadik nyári igazolásunk: Simon Viktor

A mai napon harmadik nyári szerzeményünket, Simon Viktort mutatjuk be. Viktor régi-új játékosunk, hiszen 2014-től másfél éven keresztül az U17-es csapatunkban pallérozódott, ősztől pedig már a felnőttek között bizonyíthat.

Pénteken kezdődik az új szezonra a felkészülés

Pénteken elkezdjük a felkészülést az új szezonra, így érdemes lesz sűrűn visszalátogatnotok a csapattal kapcsolatos legfrissebb hírekért! Ahogy már jeleztük, a 2018/2019-es idényben megfiatalodó felnőtt csapatunk a fejlődés következő fázisaként a szeptember második felében induló NB III-as bajnokságban gyűjthet majd igen fontos tapasztalatokat. A szezon során továbbra is számítunk a támogatásotokra, buzdításotokra, ami nagy segítséget jelent fiatal növendékeinknek a felnőtt sport világába való belépés ezen fázisában! Edzésre és tanulásra fel, hajrá fiatalok, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Főszerepben a fiatalok!

A bajnoki felkészülés még nem vette kezdetét, a háttérben azonban már megkezdődtek az új idény előkészületei. Részletek a linkre kattintva érhetőek el!

Bita László és Temesi Norbert is a Ferencvárosnál folytatja

A hónap elején megnyitotta kapuit az átigazolási piac, a csapatok háza táján pedig beindult a jövés-menés. Ez alól Klubunk sem kivétel, két távozóval már biztosan számolhatunk: két kiválóságunk, Bita László és Temesi Norbert ugyanis az FTC Futsal-Fisher Klíma csapatában folytatja pályafutását. Bővebb információk a linkre kattintva érhetőek el.

Pénteken szezonzárás, 18:30-tól Kinizsi-Beri2 a Radnótiban

Péntek este 18:30-tól a szezon utolsó mérkőzésén lép pályára csapatunk. A Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának utolsó, 10. fordulójában negyedik helyen álló kedvenceink az ötödik MVFC II. Berettyóújfalu csapatát fogadják a Radnótiban. Várunk mindenkit szeretettel, töltsük meg a csarnokot az év utolsó mérkőzésén!