Hírek 4/125

Felnőtt csapatunk számára elérkezett a harmadik tavaszi bajnoki mérkőzés napja. Szente Tamás vezette fiaink a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 18. fordulójában hazai környezetben, a Szent Istvánban fogadják 20 órás kezdéssel az SK Tóalmás csapatát. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

Megérkezett a hétfői, FC Dabas elleni idegenbeli mérkőzésünk összefoglalója. Az 5-3-as Kinizsi-győzelemmel záruló mérkőzés góljai és legfontosabb pillanatai találhatóak meg az alábbi videóban. Csapatunk sikeréhez Velez Donát és Morvai Tamás kettő, míg Krizsán György egy találattal járult hozzá, a hazaiak oldaláról pedig Riesz Dávid, Dabasi Károly és Rutterschmid Robin bizonyultak eredményesnek. Kedvenceink így eddigi két 2019-es mérkőzésüket sikeresen teljesítették, így Szente Tamás fiai 18 ponttal a 10. helyről várhatják a jövőhét kedden (2019.02.05) esedékes újabb találkozót, amikor 20 órás kezdéssel az SK Tóalmás csapatát látjuk majd vendégül a Szent Istvánban. Az FC Dabas csapatának sok sikert kívánunk a bajnokság folytatását illetően!

Csapatunk ma este az év első idegenbeli mérkőzésén vesznek részt. Szente Tamás fiai 21:15-től a dabasi OBO Arénában vendégeskednek, ahol FC Dabas - Dunakeszi Kinizsi találkozót rendeznek a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 17. játéknapján. Beharangozó cikkünkben a mérkőző felekkel foglalkozunk.

Folytatjuk új igazolásainkat bemutató sorozatunkat, a mai részben téli harmadik érkezőnkkel, a keddi bajnokin remek produkcióval, három góllal bemutatkozó Szabó Bencével foglalkozunk.

Elkészült a keddi, Csakacsel SE elleni hazai bajnoki találkozónk összefoglalója. Az alábbi videóban megtalálhatóak az 5-2-es Keszi-sikerrel záruló mérkőzés góljai mellett az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Az este Simonffy Botondra emlékezve indult, majd a felek jó színvonalú, szép megoldásokban, és nem utolsó sorban gyönyörű találatokkal gazdagított találkozóval adóztak Boti emlékének. A Kinizsi-győzelmet jelentő találatokat két új igazolás, a piros-fehérben triplával indító Szabó Bence és a két találattal bemutatkozó Oroszi László Krisztián szerezték, míg a vendég csapat góljai két egykori növendékünk, Simonffy Bálint (aki góllal tisztelgett ikertestvére emlékének) és Gáspár Bence nevéhez fűződtek. Csapatunk biztató teljesítményt nyújtott, így a tavaszra nézve bizakodóak lehetünk. Elismerés illeti a Csakacsel csapatát is, akiknek a bajnokság további szakaszára sok sikert kívánunk!

Az új évben első ízben lép pályára felnőtt csapatunk a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. A Mogyoród csapatának kizárása miatt a Szövetség a tavaszi fordulókra új menetrendet készített, ennek köszönhetően a szezon második felében egyik fordulóban sem lesznek szabadnapos alakulatok. Az így elkészült új párosítás alapján a 16. forduló keretein belül csapatunk Szente Tamás vezetésével a Csakacsel SE alakulatát fogadja ma este 20 órás kezdéssel a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

A mai napon fiatal futsalosunkra emlékezünk, két éve veszítettük el a veronai buszbalesetben fiatal növendékünket, Simonffy Botondot. Emlékedet örökké őrizzük kis bajnokunk, nyugodj békében Boti!

A mai napon újabb érkezővel ismerkedünk meg, ráadásul a már bemutatott Morvai Tamás után második téli igazolásunk számára sem lesz ismeretlen Dunakeszi: a Rubeola FC Csömör csapatától visszatér a Kinizsi kötelékébe Krizsán György, akivel az alábbi cikkben foglalkozunk.