Hírek 4/124

Folytatjuk új igazolásainkat bemutató sorozatunkat, a mai részben téli harmadik érkezőnkkel, a keddi bajnokin remek produkcióval, három góllal bemutatkozó Szabó Bencével foglalkozunk.

Elkészült a keddi, Csakacsel SE elleni hazai bajnoki találkozónk összefoglalója. Az alábbi videóban megtalálhatóak az 5-2-es Keszi-sikerrel záruló mérkőzés góljai mellett az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Az este Simonffy Botondra emlékezve indult, majd a felek jó színvonalú, szép megoldásokban, és nem utolsó sorban gyönyörű találatokkal gazdagított találkozóval adóztak Boti emlékének. A Kinizsi-győzelmet jelentő találatokat két új igazolás, a piros-fehérben triplával indító Szabó Bence és a két találattal bemutatkozó Oroszi László Krisztián szerezték, míg a vendég csapat góljai két egykori növendékünk, Simonffy Bálint (aki góllal tisztelgett ikertestvére emlékének) és Gáspár Bence nevéhez fűződtek. Csapatunk biztató teljesítményt nyújtott, így a tavaszra nézve bizakodóak lehetünk. Elismerés illeti a Csakacsel csapatát is, akiknek a bajnokság további szakaszára sok sikert kívánunk!

Az új évben első ízben lép pályára felnőtt csapatunk a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. A Mogyoród csapatának kizárása miatt a Szövetség a tavaszi fordulókra új menetrendet készített, ennek köszönhetően a szezon második felében egyik fordulóban sem lesznek szabadnapos alakulatok. Az így elkészült új párosítás alapján a 16. forduló keretein belül csapatunk Szente Tamás vezetésével a Csakacsel SE alakulatát fogadja ma este 20 órás kezdéssel a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

A mai napon fiatal futsalosunkra emlékezünk, két éve veszítettük el a veronai buszbalesetben fiatal növendékünket, Simonffy Botondot. Emlékedet örökké őrizzük kis bajnokunk, nyugodj békében Boti!

A mai napon újabb érkezővel ismerkedünk meg, ráadásul a már bemutatott Morvai Tamás után második téli igazolásunk számára sem lesz ismeretlen Dunakeszi: a Rubeola FC Csömör csapatától visszatér a Kinizsi kötelékébe Krizsán György, akivel az alábbi cikkben foglalkozunk.

A héten kezdetét vette a téli átigazolási időszak, ilyenkor a csapatoknak lehetőségük van változtatni keretük összetételén. Nincs ez másképpen klubunk háza táján sem. Szente Tamás által irányított fiatal csapatunk keretében feltűnik majd pár régi-új ismerős, illetve lesznek olyanok is, akik most csatlakoznak a Kinizsi családhoz. Klubunk az átigazolási időszak első napjaiban szinte összes kiszemeltjével, illetve klubjaikkal is megegyezett, így a következő napokban bemutatjuk új szerzeményeinket. A sort egy régi-új ismerőssel kezdjük: Morvai Tamás személyében egy olyan fiatalember ölti magára csapatunk színeit, aki korábban már bizonyította tehetségét a felnőtt csapatban is. A következő pár sorban Tomival ismerkedhetünk meg.

Lassan búcsúzunk 2018-től, pár órára vagyunk az újév köszöntésétől. Ennek apropóján felidézzük az óév fontosabb eseményeit, jubileumait az alábbi összeállítást segítségül hívásával. Ez a videó természetesen csupán a töredékét mutatja be annak a rengeteg élménynek, feledhetetlen pillanatnak, amit a 2018-as év során Veletek közösen élhettünk meg!

Megérkezett az év utolsó felnőtt mérkőzésének összefoglalója. Fiatal csapatunk tagjai múlthét kedden első ízben vehettek rész derbin, hiszen az a Vác Futsal SE látogatott a Szent Istvánba, mely csapattal gazdag a közös történelmünk. A következő videóban megtekinthetőek a 4-0-s váci győzelem góljai mellett a találkozó legérdekesebb jelenetei is. A listavezető vendégek négygólos sikeréhez Krasnyánszki, Sipeki, Halász és Uliha is egy-egy góllal járult hozzá.

2018-ban utolsó alkalommal lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 13. játéknapján Szente Tamás vezette fiaink a Vác Futsal SE csapatának látják vendégül a Szent Istvánban, 20 órától. Klubunk az évet két találkozóval búcsúztatja, ugyanis 18 órától a Dunakeszi és a Kakucs csapatainak U12-es és U13-as növendékei találkoznak bemutató mérkőzés keretei között. Az este főszereplőivel a következő sorokban bővebben is foglalkozunk.

Elkészült az idei esztendőben esedékes utolsó idegenbeli mérkőzésünk összefoglalója. Az SK Tóalmás elleni találkozó videójában a 10-5-ös tóalmási sikerrel záruló mérkőzés találatain felül megtekinthetőek az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Velez és Verhoczki duplázott, Kassai első gólját szerezte Klubunk színeiben, míg a hazai győzelemből oroszlánrészt vállalt a négyszer eredményes Nagy R., a duplázó Surányi és Muraközy, illetve az egy gólt szerző Tóth-Zsiga és Kun.