Hírek 5/125

Az új évben első ízben lép pályára felnőtt csapatunk a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. A Mogyoród csapatának kizárása miatt a Szövetség a tavaszi fordulókra új menetrendet készített, ennek köszönhetően a szezon második felében egyik fordulóban sem lesznek szabadnapos alakulatok. Az így elkészült új párosítás alapján a 16. forduló keretein belül csapatunk Szente Tamás vezetésével a Csakacsel SE alakulatát fogadja ma este 20 órás kezdéssel a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este főszereplőivel foglalkozunk.

A mai napon fiatal futsalosunkra emlékezünk, két éve veszítettük el a veronai buszbalesetben fiatal növendékünket, Simonffy Botondot. Emlékedet örökké őrizzük kis bajnokunk, nyugodj békében Boti!

A mai napon újabb érkezővel ismerkedünk meg, ráadásul a már bemutatott Morvai Tamás után második téli igazolásunk számára sem lesz ismeretlen Dunakeszi: a Rubeola FC Csömör csapatától visszatér a Kinizsi kötelékébe Krizsán György, akivel az alábbi cikkben foglalkozunk.

A héten kezdetét vette a téli átigazolási időszak, ilyenkor a csapatoknak lehetőségük van változtatni keretük összetételén. Nincs ez másképpen klubunk háza táján sem. Szente Tamás által irányított fiatal csapatunk keretében feltűnik majd pár régi-új ismerős, illetve lesznek olyanok is, akik most csatlakoznak a Kinizsi családhoz. Klubunk az átigazolási időszak első napjaiban szinte összes kiszemeltjével, illetve klubjaikkal is megegyezett, így a következő napokban bemutatjuk új szerzeményeinket. A sort egy régi-új ismerőssel kezdjük: Morvai Tamás személyében egy olyan fiatalember ölti magára csapatunk színeit, aki korábban már bizonyította tehetségét a felnőtt csapatban is. A következő pár sorban Tomival ismerkedhetünk meg.

Lassan búcsúzunk 2018-től, pár órára vagyunk az újév köszöntésétől. Ennek apropóján felidézzük az óév fontosabb eseményeit, jubileumait az alábbi összeállítást segítségül hívásával. Ez a videó természetesen csupán a töredékét mutatja be annak a rengeteg élménynek, feledhetetlen pillanatnak, amit a 2018-as év során Veletek közösen élhettünk meg!

Megérkezett az év utolsó felnőtt mérkőzésének összefoglalója. Fiatal csapatunk tagjai múlthét kedden első ízben vehettek rész derbin, hiszen az a Vác Futsal SE látogatott a Szent Istvánba, mely csapattal gazdag a közös történelmünk. A következő videóban megtekinthetőek a 4-0-s váci győzelem góljai mellett a találkozó legérdekesebb jelenetei is. A listavezető vendégek négygólos sikeréhez Krasnyánszki, Sipeki, Halász és Uliha is egy-egy góllal járult hozzá.

2018-ban utolsó alkalommal lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 13. játéknapján Szente Tamás vezette fiaink a Vác Futsal SE csapatának látják vendégül a Szent Istvánban, 20 órától. Klubunk az évet két találkozóval búcsúztatja, ugyanis 18 órától a Dunakeszi és a Kakucs csapatainak U12-es és U13-as növendékei találkoznak bemutató mérkőzés keretei között. Az este főszereplőivel a következő sorokban bővebben is foglalkozunk.

Elkészült az idei esztendőben esedékes utolsó idegenbeli mérkőzésünk összefoglalója. Az SK Tóalmás elleni találkozó videójában a 10-5-ös tóalmási sikerrel záruló mérkőzés találatain felül megtekinthetőek az összecsapás legfontosabb jelenetei is. Velez és Verhoczki duplázott, Kassai első gólját szerezte Klubunk színeiben, míg a hazai győzelemből oroszlánrészt vállalt a négyszer eredményes Nagy R., a duplázó Surányi és Muraközy, illetve az egy gólt szerző Tóth-Zsiga és Kun.

A 2018-as évben utolsó idegenbeli mérkőzésünkre kerül ma este sor, a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 12. játéknapján az SK Tóalmás alakulatához látogat Szente Tamás vezette csapatunk. A tóalmási Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában 20:30-kor kezdődő találkozó előtt foglalkozzunk egy picit az este főszereplőivel.

Megérkezett legutóbbi mérkőzésünk összefoglalója. A Főnix ISE-Gödöllő elleni hazai mérkőzésről készült összeállításban a 4-3-as vendég győzelemmel zárult találkozó góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is megtekinthetőek. Velez ismét duplázott, mellette Fehér A. bizonyult eredményesnek, míg a gödöllői siker legfőbb letéteményesei a duplázó Zsigó, illetve az egyszer betaláló Böndi és Somogyi voltak.