Hírek 5/121

Pénteken kezdődik az új szezonra a felkészülés

Pénteken elkezdjük a felkészülést az új szezonra, így érdemes lesz sűrűn visszalátogatnotok a csapattal kapcsolatos legfrissebb hírekért! Ahogy már jeleztük, a 2018/2019-es idényben megfiatalodó felnőtt csapatunk a fejlődés következő fázisaként a szeptember második felében induló NB III-as bajnokságban gyűjthet majd igen fontos tapasztalatokat. A szezon során továbbra is számítunk a támogatásotokra, buzdításotokra, ami nagy segítséget jelent fiatal növendékeinknek a felnőtt sport világába való belépés ezen fázisában! Edzésre és tanulásra fel, hajrá fiatalok, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Főszerepben a fiatalok!

A bajnoki felkészülés még nem vette kezdetét, a háttérben azonban már megkezdődtek az új idény előkészületei. Részletek a linkre kattintva érhetőek el!

Bita László és Temesi Norbert is a Ferencvárosnál folytatja

A hónap elején megnyitotta kapuit az átigazolási piac, a csapatok háza táján pedig beindult a jövés-menés. Ez alól Klubunk sem kivétel, két távozóval már biztosan számolhatunk: két kiválóságunk, Bita László és Temesi Norbert ugyanis az FTC Futsal-Fisher Klíma csapatában folytatja pályafutását. Bővebb információk a linkre kattintva érhetőek el.

Pénteken szezonzárás, 18:30-tól Kinizsi-Beri2 a Radnótiban

Péntek este 18:30-tól a szezon utolsó mérkőzésén lép pályára csapatunk. A Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának utolsó, 10. fordulójában negyedik helyen álló kedvenceink az ötödik MVFC II. Berettyóújfalu csapatát fogadják a Radnótiban. Várunk mindenkit szeretettel, töltsük meg a csarnokot az év utolsó mérkőzésén!

A harmadik helyezett érkezik: pénteken Kinizsi-Ördögök (Radnóti, 20 óra)

Két győztesen megvívott hazai találkozót követően kedvenceink ismét a Radnótiban lépnek pályára: a Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 9. játéknapján negyedik helyen álló csapatunk a dobogó harmadik helyezettjét, a Kazincbarcikai Ördögök csapatát fogadja Dunakeszin. A két csapatot két pont választja el a tabellán, igaz, az Ördögök egy mérkőzéssel kevesebbet számlálnak. A május 11-én 20 órától kezdődő Dunakeszi Kinizsi – Kazincbarcikai Ördögök bajnoki találkozó tehát nagy jelentőséggel bírhat a dobogós helyért folytatott versenyfutás tekintetében.

Újabb Kinizsi-péntekhez érkeztünk, Kinizsi-Csömör 20 órától

A Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 8. fordulójában a rájátszás talán legnehezebb feladata vár kedvenceinkre május első péntekén. Három találkozóval a szezon zárása előtt a bajnokaspiráns Csömör érkezik a Radnótiba, május 4-én 20 órától tehát Dunakeszi Kinizsi – Rubeola FC Csömör bajnoki találkozó szemtanúi lehetünk.

Pénteken Kinizsi-Csenger felnőtt bajnoki és U18-as éremátadás

Április utolsó péntekére ismét a Radnótiba invitáljuk Dunakeszi összes futsal-fanatikusát. Április 27-én a Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 7. játéknapján Dunakeszi Kinizsi – Csenger Futsal bajnoki találkozóra kerül sor a Radnótiban, a szokásos 20 órás kezdéssel. A szatmári barátaink elleni rangadót megelőzően egy igen örömteli eseménynek lehet szemtanúja a Radnóti színe-java, hiszen a felnőtt bajnoki előtt aranyérem-átadásra kerül majd sor, veretlenül bajnok U18-as játékosaink most kapják meg az I. osztályú U18-as bajnokság megnyeréséért járó aranyérmeket!

Ismét a Radnótiban kedvenceink, pénteken 20 órától Kinizsi-Kincsem

Hosszú időt követően pénteken este 20 órától ismét a Radnótiban indul útjára a labda futsal bajnokin. A Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 6. fordulójában esedékes Dunakeszi Kinizsi – Kincsem Lovaspark bajnoki találkozó jelenti a rájátszás öt mérkőzésből álló finisének első ütközetét, melyeket kivétel nélkül hazai pályán vívnak majd fiaink. A péntek esti találkozón már nyolcadik! U18-as tehetségünk öltheti magára első ízben a felnőtt csapat szerelését: Mészáros Bence, Trauber Martin, Milavecz Kevin, Jónás Dominik, Skulka Botond, Fehér Attila és Verhoczki László után ma este újabb saját nevelésű játékosunk debütál Sóvári Benedek személyében!