Hírek 6/125

Megérkezett a keddi mérkőzésünk összefoglalója. Az alábbi összeállításban a vendég Tolna 16-5-ös győzelmét jelentő találkozó góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is feleleveníthetjük. Ifjú csapatunk kétfrontos küzdelme és a sérültek, betegek létszáma miatt (mint az látható) becsúszhat néha ilyen mérkőzés is. Viszont ezekből a hibákból, tapasztalatokból lehet tanulni, és a fiúk azon lesznek, hogy hétfőn, az AC Villám elleni idegenbeli bajnokin bebizonyítsák, hogy ez a találkozó csupán kisiklás volt, hiszen az elmúlt fordulókban a fiúk játékban a csoport élcsapataival szemben is egyre inkább felvették a küzdelmet. Térjünk vissza erre az útra srácok, hiszen ahogy a mindennapokban, úgy a sportban is az igazi bajnokok ereje abban mérhető, hogy egy nem várt esemény után milyen gyorsan tudunk talpra állni!

Ma este a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 9. fordulójában újra pályára lép csapatunk. Szente Tamás fiai 20 órától hazai környezetben, a Szent István Általános Iskolába játszanak, a srácok a Tolna VFC csapatát fogadják. A következő sorokban a mérkőzés részvevőivel foglalkozunk.

Megérkezett a pénteki, Zebegény-Garvittax elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésünk összefoglalója, mely a 3-2-es hazai győzelmet hozó találkozó góljai mellett tartalmazza az összecsapás legfontosabb jeleneteit is. A jó iramú, változatos mérkőzésen találataink Jónás Dominik és a felnőttek között először eredményes Kohári Levente Balázs nevéhez fűződtek, míg a hazai siker legfőbb letéteményesei az egy-egy alkalommal eredményes Vitányi László, Rusvai György és Török Máté voltak.

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 8. fordulójában ma este a budapesti Vasas Sportcsarnokban lépünk pályára. Szente Tamás irányította csapatunk ismét értékes impulzusokkal gazdagodhat, hiszen a srácok 20:20-tól a kiválóan teljesítő Zebegény-Garvittax csapatánál tesznek látogatást. Az este főszereplőivel a következő sorokban bővebben is megismerkedhetünk.

Elkészült az FC Dabas elleni bajnoki találkozó összefoglalója. Az alábbi videóban a 12-5-ös Keszi-sikert hozó mérkőzés góljai mellett felelevenítjük a legfontosabb jeleneteket is. Jónás Dominik, Skulka Botond és Verhoczki László triplája mellett Jónás Márk és Garda Bence is első találatát jegyezte, míg Simon Viktor ismét feliratkozott a gólszerzők listájára. Vendég oldalról Krizsán Levente, Lipták Norbert, Ulicska Zsolt, Dabasi Károly és Fodor Gergő bizonyultak eredményesnek. Győzelmüknek köszönhetően fiaink 9 ponttal a hatodik helyről várhatják a november 9-én (pénteken) a Vasas Sportcsarnokban esedékes következő játéknapot, amikor 20:20-as kezdéssel a negyedik helyezett Zebegény-Garvittax vendégei leszünk.

A mai nap folyamán két találkozóra is sor kerül a Szent Istvánban! A 20 órakor kezdődő Dunakeszi Kinizsi - FC Dabas felnőtt bajnoki találkozót megelőzően 18 órától a Dunakeszi Kinizsi és a Leányfalu SE 2007/2008-as növendékei játszanak bemutató mérkőzést. Mindenkit várunk sok szeretettel már 18 órától a Szent Istvánban!

A 7. játéknapra kerül sor csapatunk számára a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás vezette fiaink 20 órától hazai pályán lépnek pályára, a Szent István Általános Iskolába aktuális ellenfélként az FC Dabas csapata érkezik. Mostani cikkünkben az esti főszereplőkkel foglalkozunk.

Megérkezett szerdai bajnokink összefoglalója, melyben a Csakacsel SE elleni mérkőzés 9 gólján kívül feleleveníthetjük a találkozó legfontosabb pillanatait is. A listavezető ellen fiaink derekasan küzdöttek, a csapatok jó iramú, remek mérkőzéssel örvendeztették meg a kilátogató futsal-szerelmeseket. Sajnos a pontszerzés nem jött össze, de fiaink sok értékes tapasztalattal gazdagodtak, és reméljük, ez a jövőben rutin formájában pontokat is jelent majd kedvenceinknek. Három gólszerzőnk remek sorozatot produkál: Velez Donát immár zsinórban negyedik, Nagy Bence egymás utáni harmadik, míg Verhoczki László egymást követő második találkozóján talált be az ellenfél kapujába. Köszönjük, hogy ilyen szép számmal elkísértétek a srácokat a gödi találkozóra. Várunk Benneteket holnap, azaz kedden este is, hiszen 20 órától az FC Dabas csapatát fogadjuk a Szent Istvánban.

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 6. fordulójában igen nehéz és egyben pikáns mérkőzés vár csapatunkra. Szente Tamás vezette ifjaink a gödi Balázsovits János Sportcsarnokban a veretlen Csakacsel SE vendégeként lépnek pályára. A 21:30-kor kezdődő találkozó abból a szempontból igen különleges lesz, hogy a hazaiak keretében szép számban található olyan játékos, aki felnőtt vagy utánpótlás szinten a Kinizsi mezét is viselte. A következő pár sorban a mai mérkőzéssel foglalkozunk.