Hírek 6/125

Ma este ismét hazai pályán lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 11. fordulójában Szente Tamás vezette fiaink a Főnix ISE-Gödöllő  csapatának látják vendégül 20 órától a Szent Istvánban. Az este folyamán ismét két találkozónak lehet szemtanúja, aki kilátogat a Szent Istvánba, hiszen 18 órától a Dunakeszi és az Aramis 2007-es és 2008-as növendékei játszanak bemutató mérkőzést. A következő sorokban a találkozó főszereplőivel foglalkozunk.

Elkészült a hétfői, AC Villám elleni találkozónk összefoglalója. A mellékelt videó segítségével az érdi Treff csarnokban 7-4-es Keszi-győzelemmel zárult mérkőzés góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is megtekinthetjük. Csapatunk találatait a duplázó Velez, valamint az egyszer eredményes Bács, Kohári, Nagy B., Jónás D. és Fehér A. szerezték, míg hazai részről a triplázó Mándoky és az egy ízben betaláló Rózsa voltak eredményesek.

Megérkezett a keddi mérkőzésünk összefoglalója. Az alábbi összeállításban a vendég Tolna 16-5-ös győzelmét jelentő találkozó góljai mellett a legfontosabb jeleneteket is feleleveníthetjük. Ifjú csapatunk kétfrontos küzdelme és a sérültek, betegek létszáma miatt (mint az látható) becsúszhat néha ilyen mérkőzés is. Viszont ezekből a hibákból, tapasztalatokból lehet tanulni, és a fiúk azon lesznek, hogy hétfőn, az AC Villám elleni idegenbeli bajnokin bebizonyítsák, hogy ez a találkozó csupán kisiklás volt, hiszen az elmúlt fordulókban a fiúk játékban a csoport élcsapataival szemben is egyre inkább felvették a küzdelmet. Térjünk vissza erre az útra srácok, hiszen ahogy a mindennapokban, úgy a sportban is az igazi bajnokok ereje abban mérhető, hogy egy nem várt esemény után milyen gyorsan tudunk talpra állni!

Ma este a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 9. fordulójában újra pályára lép csapatunk. Szente Tamás fiai 20 órától hazai környezetben, a Szent István Általános Iskolába játszanak, a srácok a Tolna VFC csapatát fogadják. A következő sorokban a mérkőzés részvevőivel foglalkozunk.

Megérkezett a pénteki, Zebegény-Garvittax elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésünk összefoglalója, mely a 3-2-es hazai győzelmet hozó találkozó góljai mellett tartalmazza az összecsapás legfontosabb jeleneteit is. A jó iramú, változatos mérkőzésen találataink Jónás Dominik és a felnőttek között először eredményes Kohári Levente Balázs nevéhez fűződtek, míg a hazai siker legfőbb letéteményesei az egy-egy alkalommal eredményes Vitányi László, Rusvai György és Török Máté voltak.

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 8. fordulójában ma este a budapesti Vasas Sportcsarnokban lépünk pályára. Szente Tamás irányította csapatunk ismét értékes impulzusokkal gazdagodhat, hiszen a srácok 20:20-tól a kiválóan teljesítő Zebegény-Garvittax csapatánál tesznek látogatást. Az este főszereplőivel a következő sorokban bővebben is megismerkedhetünk.

Elkészült az FC Dabas elleni bajnoki találkozó összefoglalója. Az alábbi videóban a 12-5-ös Keszi-sikert hozó mérkőzés góljai mellett felelevenítjük a legfontosabb jeleneteket is. Jónás Dominik, Skulka Botond és Verhoczki László triplája mellett Jónás Márk és Garda Bence is első találatát jegyezte, míg Simon Viktor ismét feliratkozott a gólszerzők listájára. Vendég oldalról Krizsán Levente, Lipták Norbert, Ulicska Zsolt, Dabasi Károly és Fodor Gergő bizonyultak eredményesnek. Győzelmüknek köszönhetően fiaink 9 ponttal a hatodik helyről várhatják a november 9-én (pénteken) a Vasas Sportcsarnokban esedékes következő játéknapot, amikor 20:20-as kezdéssel a negyedik helyezett Zebegény-Garvittax vendégei leszünk.

A mai nap folyamán két találkozóra is sor kerül a Szent Istvánban! A 20 órakor kezdődő Dunakeszi Kinizsi - FC Dabas felnőtt bajnoki találkozót megelőzően 18 órától a Dunakeszi Kinizsi és a Leányfalu SE 2007/2008-as növendékei játszanak bemutató mérkőzést. Mindenkit várunk sok szeretettel már 18 órától a Szent Istvánban!

A 7. játéknapra kerül sor csapatunk számára a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás vezette fiaink 20 órától hazai pályán lépnek pályára, a Szent István Általános Iskolába aktuális ellenfélként az FC Dabas csapata érkezik. Mostani cikkünkben az esti főszereplőkkel foglalkozunk.