Hírek 8/125

Az öltőző (régi)-új arcai után a következő cikkeinket a fiataloknak, illetve a továbbra is klubunk sikeréért dolgozó tavalyi felnőtteknek szenteljük. Mostani fejezetünkben három tehetséggel ismerkedünk meg: Szentesi Péter és Trauber Martin a kapuban nyújthat az előttünk álló szezonban emlékezeteset, míg Skulka Botond reményeink szerint a gólok számát gyarapítja majd.

Ötödik nyári érkezőnk Tóth Attila személyében újfent egy olyan fiatalember, aki az elmúlt években már viselte a Kinizsi szerelését. A következő sorokban Atival foglalkozunk.

Garda Bence, Kassai Sándor és Simon Viktor után bemutatjuk keretünk negyedik új arcát, Rippel Ferencet, aki számára (Viktorhoz hasonlóan) nem lesz idegen a Kinizsi légköre: Fecó személyében olyan fiatalember csatlakozott ismét keretünkhöz, aki már viselte csapatunk színeit.

Már csak néhány nap, és újra futsal bajnoki mérkőzésre kerül sor Dunakeszin. Jövőhét kedden 20 órától egy új időszámítás első momentumainak lehet majd szemtanúja, aki kilátogat a Regionális futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 1. fordulójában megrendezésre kerülő Dunakeszi Kinizsi - Kaposvári Rákóczi BFLA bajnoki találkozóra. A labda új helyszínen, az új Szent István Általános Iskola Sportcsarnokában (2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 3.) indul majd útjára.

A mai napon harmadik nyári szerzeményünket, Simon Viktort mutatjuk be. Viktor régi-új játékosunk, hiszen 2014-től másfél éven keresztül az U17-es csapatunkban pallérozódott, ősztől pedig már a felnőttek között bizonyíthat.