A csúcsrangadó után érkezik a szezonzáró, ünnepeljünk együtt!

A tegnapi csúcsrangadó a Szeged ellen egy igen kemény, jó iramú mérkőzést hozott, a mérkőzés 3-3-as döntetlennel ért véget, így fiaink számára nem sikerült az előzés. Csüggedésre azonban semmi okunk, hiszen egy igen megterhelő, sok szép pillanatot hozó szezon végéhez közeledünk, melyet a pénteki napon zárunk hazai környezetben az MTK Budapest csapata ellenében. A záró kör előtt ugyan továbbra is 3 pont a hátrányunk az SZTE-vel szemben, így a matematikai esélyünk még megvan a bajnoki címre, ez azonban már nem csak rajtunk múlik: egy esetben végezhetünk az első helyen, bár erre elég csekély az esély: amennyiben győzünk az MTK ellen, miközben a Szeged vereséget szenved a Nagymaros csapatától. Viszont nagyon szépen csillog az ezüstérem is, és ha megnézzük Klubunk eredménylistáját, akkor kijelenthető, hogy a sikertörténet folytatódik! Az eddigi négy NB II-es szezonunk során két alkalommal végeztünk az első helyen, míg egy esetben a második helyre értek oda fiaink, így kijelenthető, hogy aktuális csapataink MINDEN SZEZONBAN vagy arany- vagy ezüstéremmel örvendeztettek meg bennünket, ez pedig most sem lesz másképpen, hiszen az ezüstérem már biztosan megvan, nagyon szerencsés esetben ez még lehet arany is!
A szezon befejeztével tehát ismét ünnepelhetünk, és ezt szeretnénk Veletek közösen megtenni, hiszen ebben a sikerben Nektek is óriási szerepetek van, hiszen nagyon sok esetben a Ti jelenlétetek, szurkolásotok segített hozzá bennünket a nagyon fontos és szép eredményekhez!
Ezáltal sok színes programmal várunk Benneteket pénteken 18:30-tól egy igazán vidám, szórakoztató szezonzáróra. Az estet 18:30-kor egy Gálamérkőzéssel kezdjük, ahol az NB II-es és U20-as csapataink játékosai lesznek érdekeltek piros és fehér Kinizsi szerelésben! Nagyjából 19:10 táján érkezik egy igazi sztárvendég, a mindig mosolygós, gyönyörű hanggal megáldott Kovácsovics Fruzsina, majd 20 órától kezdetét veszi az alapszakasz utolsó bajnokija az MTK ellenében, ahol olyan közönség-kedvenceket láthattok a Radnóti parkettáján, mint Kun Gábor, Jordi Illa Solé, Tóth Gyula, Szikora Levente, Fehér Zsolt vagy Szijjártó Péter, akik búcsúmérkőzésükre készülnek szeretett közönségük előtt! Az est színvonalát növelik majd gyönyörű pompon lányaink, akik ismét fantasztikus produkciókkal készülnek, míg a Belga Sörház csapolt sörrel készül a nagyszerűnek ígérkező estére! A találkozó után pedig éremátadás is lesz! A háttérben még dolgozunk bizonyos meglepetéseken, hogy egy minél emlékezetesebb estével köszönhessük meg Nektek, hogy minden helyzetben csapatunk mellett álltok! Várunk Benneteket sok szeretettel pénteken 18:30-tól, töltsük meg ismét a Radnótit!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!