A fúzió a Kinizsi szemszögéből

Kedves Kinizsi Család! Drága Szurkolóink!

Sokakat felkavart a Kinizsi és az ETO fúziójának híre.

Örömmel jelenthetjük,hogy az egyesülés által Magyarország legnagyobb futsal utánpótlás bázisával rendelkezünk, amely meg is marad, sőt! Növelni akarjuk a gyerekek számát, és a legjobb feltételeket igyekszünk számukra megteremteni.

Minden eddiginél nagyobb, komolyabb fejlesztést hajtunk végre, a szándék egyértelmű: tehetségeket kinevelni, és minden gyerkőcnek sportolási lehetőséget biztosítani! A mestereink felkészültsége pedig nem kérdés, egytől egyig diplomás futsal edzők foglalkoznak a korosztályos csapatainkkal.

A másik fontos pont a felnőtt csapat szerepeltetése.
Biztosítunk Benneteket, Titeket,akik hóban,fagyban, sárban, esőben, kánikulában is elkísértétek a fiúkat, és szinte együtt fáztatok, vagy éppen izzadtatok a Csapattal, Ti szurkolók nem maradtok kedvenceitek nélkül!!! Azok a játékosok, akik az NB II-ben Nélkületek nem érhették volna el a fantasztikus sikereket, továbbra is a Kinizsit erősítik majd Kun Gábortól, Bita Lacin, Temesi Norbin, Szikora Levin, Monspart Lacin, Hegén és Szekeres Attilán át Szijjártó Péterig! Sőt, új arcokkal is megismerkedhettek, akiknek a játéka biztosan elnyeri a tetszéseteket, hiszen mint Somorai Attila (Tálib), mint pedig az elmúlt év legjobb edzőjének megválasztott Biczi Gábor remek játékosok! A Kinizsi edzője pedig Fehér Zsolt, azaz Papa marad!

Ami még lényeges: továbbra is piros-fehér szerelésben futnak ki a fiúk a pályára,és a Kinizsi induló harsan fel a kezdő sípszó előtt!!! Szóval:
Hajrá Dunakeszi! Hajrá Kinizsi!