A harmadik helyezett érkezik: pénteken Kinizsi-Ördögök (Radnóti, 20 óra)

Két győztesen megvívott hazai találkozót követően kedvenceink ismét a Radnótiban lépnek pályára: a Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-házának 9. játéknapján negyedik helyen álló csapatunk a dobogó harmadik helyezettjét, a Kazincbarcikai Ördögök csapatát fogadja Dunakeszin. A két csapatot két pont választja el a tabellán, igaz, az Ördögök egy mérkőzéssel kevesebbet számlálnak. A május 11-én 20 órától kezdődő Dunakeszi Kinizsi – Kazincbarcikai Ördögök bajnoki találkozó tehát nagy jelentőséggel bírhat a dobogós helyért folytatott versenyfutás tekintetében.

Az Ördögökkel eddig három ízben találkoztunk, mind a három mérkőzésre ebben a szezonban került sor. Két alkalommal Kinizsi-, míg egy ízben Barcika-sikerrel zárult a jó viszonyt ápoló csapatok találkozója. Külön említést érdemel, hogy az országosan híres, fantasztikus atmoszférájú Ördög-katlanból csupán fiaink tudták elhozni a három pontot az idény során (még az alapszakaszban lejátszott találkozó zárult Kinizsi-győzelemmel a Don Bosco Sportközpontban). A Kazincbarcikai legények odahaza az összes többi találkozójukat sikerrel zárták! A párharc összesített gólkülönbsége is kiegyenlített: 14 Dunakeszi-találat mellett 13 Ördög-gól szerepel a felek párharcának krónikájában. A három eddigi találkozó változatos  játékot hozott, péntek este is izgalmas mérkőzésre számíthat, aki a hétvége nyitányául kilátogat a Radnótiba.

Péntek este ismét várunk mindenkit sok szeretettel, szurkoljuk ki közösen az újabb három Dunakeszi-pontot! Egy izgalmas futsal-csemegére invitálunk Benneteket, ahol reméljük, egy újabb felejthetetlen estével gazdagodunk majd! Szurkoljunk közösen kedvenceinknek, gyertek ki minél többen a Radnótiba, találkozzunk péntek este! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Keleti csoport Felső-ház, 9. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI – KAZINCBARCIKAI ÖRDÖGÖK SE
Dunakesz, Radnóti Miklós Gimnázium
2018. május 11, 20 óra