A hétfői Szuperkupa-mérkőzést élőben közvetíti a SportTV

Jövőhéten hétfőn igen rangos eseménynek ad otthont Dunakeszi, hiszen a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában rendezik meg 19 órás kezdéssel a Férfi Futsal Magyar Szuperkupa döntőt. A találkozón a honi futsal két kiemelkedő egyesülete, a Magyar Kupa győztese, a Rába ETO Futsal Club és a bajnoki címvédő MVFC Berettyóújfalu mérkőzik meg egymással. Az összecsapás rangját jelzi, hogy a média is kiemelt figyelmet szentel az új szezon nyitómérkőzésének, hiszen a találkozót a Sport Televízió élőben fogja közvetíteni!
A két csapatban a kilátogatók találkozhatnak régi kedves ismerőseinkkel, hiszen mindkét oldalon akadnak a Kinizsi-családhoz kötődő személyek, a kupagyőztes ETO stábjában üdvözölhetjük Jordi Illa Solé vezetőedzőt, Fehér Zsolt Papa másodedzőt, valamit játékosként Tóth Gyulát és Gorjánácz Máriót, míg a bajnoki címvédő Berettyóban a szintén játékosként számításba vett Fehér Krisztiánt. A találkozón a már sokszor bizonyított Pompon csapatunk is fellép, lányaink újabb nagyszerű, profi produkcióval készülnek!
Így amellett, hogy egy rendkívül rangos, és minden bizonnyal magas színvonalú találkozónak lehetnek majd a szemtanúi a kilátogatók, nagyon sok ismerősünkkel, barátunkkal találkozhatunk.
Sok szeretettel várunk Benneteket, töltsük meg a csarnokot, a találkozó rangjához méltóan!

Férfi Futsal Szuperkupa Döntő élőben a Sport Televízióban!
MVFC Berettyóújfalu
- Rába ETO Futsal Club
2014. augusztus 18, 19:00
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka