A hétvége menetrendje

Ezen a hétvégén is bőven lesz Kinizsi érdekeltségű futsal-bajnoki a honi bajnokságok keretein belül, mindhárom felnőtt csapatunk hazai pályán fogadja aktuális ellenfelét.

A Kinizsi-hétvége a lassan szokásossá váló módon kezdődik, a mai napon férfi NB I-es és NB II-es kedvenceinknek szoríthatunk, először 19:00-tól az élvonalban jelenleg hatodik helyen álló srácok mérkőznek meg a tabella 8. helyén álló, eddig a Mieinknél 3 ponttal kevesebbet összegyűjtő, igen jó játékosokat felvonultató Swietelsky-Haladással, míg utána a Kapitányékon a sor, egyenlőre ötödik, DE VERETLEN csapatunk a tabella 10. helyén tanyázó Piliscsabát látjuk vendégül. Erre a mérkőzésre is érdemes maradni, hiszen lesznek nagy visszatérőink, MONSPART LACI és még VALAKI!!!

A pénteki menetrend:
2013. november 8, Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
19:00, NB I: Dunakeszi Kinizsi - Swietelsky-Haladás
21:00, NB II: Dunakeszi Kinizsi - Piliscsaba


A dupla pénteki meccset követően ne feledkezzünk el Hölgyeinkről sem, Szekér Anitáék vasárnap, november 10-én 19:30-as kezdéssel a Szombathelyi Egyetemi SE ellen már a bajnokság alapszakaszának visszavágójára fordulnak. A szombathelyi első mérkőzésen fölényes, 7-1-es diadalt arattak a csajok, reméljük, a hét utolsó napján a Katlanban is hasonló eredmény születik, rengeteg Kinizsi-szurkoló hathatós segítségével!

A vasárnapi program:
2013. november 10, Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
19:30, NB I: Dunakeszi Kinizsi - Szombathelyi Egyetemi SE


Várunk mindenkit sok szeretettel a Kinizsi család előreláthatóan újabb fantasztikus hétvégéjére, A TI segítségetekkel újabb felejthetetlen hétvégét zárhatunk!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!!!