A hétvége programja - NB I-es meccsdömping

Kedves Kinizsi-család!

Az elkövetkező napokban újfent három mérkőzésen leszünk érintettek a Nemzeti Futsal-bajnokságok aktuális fordulóiban. Mind a három mérkőzésen NB I-es csapataink lesznek érdekeltebb, mi több mindegyik mérkőzés rangadó lesz a javából!

A sort a fiúk nyitják ma este az ETO Futsal Club elleni bajnokival. A mérkőzés 19.00-kor kezdődik a Radnóti Sportcsarnokban hazai pályán. A mérkőzés alatt beszerezhetitek legújabb relikviáitokat, hiszen megérkeznek az új Kinizsi-logóval ellátott sálak, melyeket 2.000 forintos áron vásárolhattok meg! Azt hiszem, ellenfelünket nem kell bemutatni, hiszen a bajnoki címvédő, az ország jelenlegi legjobb társasága érkezik hozzánk vendégségbe! Reméljük, szép számban kijöttök ismét buzdítani minket, és egy igazi futsal-ünnepet varázsolhatunk közösen péntek este.

A szombati napon női NB I-es csapatunké lesz a főszerep, akik a bajnoki dobogós DEAC-hoz látogatnak Debrecenbe. A mérkőzés 17.30-kor veszi kezdetét a Debreceni Kecskeméti János Sportcsarnokban (volt DASE-csarnok). Csapatunk az elmúlt hetekben rangadók sorát játszotta, előbb a DVTK-Vénusz, majd az Astra ellenében, ez a hétvégén sem lesz másképpen.

Hétfőn ismét NB I-es férfi csapatunké lesz a főszerep, akik Berettyóújfaluba látogatnak, az MVFC elleni rangadó keretein belül. A találkozó 19.30-kor kezdődik Berettyóújfaluban, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A fiúk ezzel a mérkőzéssel zárják le a legkomolyabb rangadók sorozatát, hiszen egymás után következett az Aramis, az ETO FC és a Berettyó!

A két idegenbeli mérkőzésre a nagy távolság miatt szurkolói buszokat nem indítunk, viszont próbálunk minél hamarább beszámolni Nektek a rangadók történéseiről!

A hétvégén listavezető NB II-es csapatunk nem lép pályára az Újpest FC ellenében, a Győri ETO FC török edzőtábora és a Magyar Futsal Válogatott vezetőinek - így Papának - hivatalos belgiumi útja miatt elmarad a Dunakeszi Kinizsi - Újpest NB II-es mérkőzés. Az újpesti vezetéssel között megállapodás alapján 2014. február 17-én, hétfőn este 21.00 órakor láthatjátok NB II-es csapatunkat pályára lépni a lila-fehérekkel szemben! Mindezt a már szokott helyen, Dunakeszin, a Radnóti Sportcsarnokában!

Ma este várunk mindenkit sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI!!!

Összefoglalásul:
február 7, péntek:
Férfi NB I: Dunakeszi Kinizsi - ETO Futsal Club
Dunakeszi, Radnóti Sportcsarnok, 19:00

február 8, szombat:
Női NB I: DEAC - Dunakeszi Kinizsi
Debrecen, Kecskeméti János Sportcsarnok (DASE), 17:30

február 10, hétfő:
Férfi NB I: MVFC-Berettyóújfalu - Dunakeszi Kinizsi
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 19:30