A hétvége további menetrendje

Ma este:
Dunakeszi Kinizsi - BME DA (Galaxis)
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium, 19.30

Holnap:
Dunakeszi Kinizsi II - Újpest FC
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium, 21.00

Swietelsky-Haladás - Dunakeszi Kinizsi
Szombathely, Arena Savaria, 18.15

Ne feledjétek, ma és holnap is találkozhatunk, és szép, eredményes estéket zárhatunk együtt, közösen.
A mai napon NB I-es női csapatunk fogadja a BME Docler Akadémia csapatát a Radnótiban 19.30-as kezdéssel, Biczi Gábor csapatának soraiban láthatjátok a válogatott bő keretében számításba vett játékosainkat, csapatkapitányunkat, Szekér Anitát, a házi góllövőlistánk vezetőjét, Pádár Anitát is és természetesen többi kedvencünket is. Az eredmények alakulását figyelembe véve egy esetleges siker esetén csapatunk harcba szállhat a hátralévő fordulókban akár dobogós helyezésért is! A hét utolsó napjának mérkőzése remek bemelegítési lehetőség a hétfői, reményeink szerint bajnoki cím ünnepléssel végződő NB II-es mérkőzésünk előtt.
Amint arról már beszámoltunk, hétfőn meglepetésekkel várunk benneteket a 21 órakor kezdődő Dunakeszi Kinizsi II - Újpest FC NB II-es mérkőzésen, melyen Papa rendelkezésére áll majd a Győri ETO-val Törökországban edzőtáborozó különítményünk, Jordi Illa Solé, Horváth Ferenc és Szamosi Tamás is. A mérkőzés után vágyaink szerint elmondhatjuk, hogy három év alatt egy ezüst- és két aranyérmet szereztek csapataink a honi másodosztályú pontvadászatokban!
És természetesen ne feledkezzünk meg NB I-es csapatunkról sem, akik Szombathelyről próbálják meg elhozni a 3 bajnoki pontot a Swietelsky-Haladás otthonából. A Savaria Arénában rendezendő mérkőzés 18.15-kor kezdődik, így az NB II-es mérkőzés kezdetére már végeredménnyel szolgálhatunk majd Nektek ezen összecsapásról!
Reméljük, hétfő este fantasztikus élményekkel, remek hangulatú meccsek után friss bajnokként, 9 szerzett bajnoki ponttal a nevünk mellett hajthatjuk majd álomra a fejünket!
Viszont terveink megvalósításához szükségünk van Rátok, az Ország legjobb szurkolótáborára, reméljük ismét bizalmat szavaztok csapatainknak, és közösen ünnepelhetünk minden mérkőzés után!
Csak a Kinizsi!