A Kinizsi tovább erősíti a szakmai stábját

A Klub menedzsmentje ígéretének megfelelően további lépéseket tesz a szakmai stáb erősítésére. A hét végén Matyóka Zoltán, klubelnök és Simon Péter képletesen egymás tenyerébe csapott, és megállapodtak, hogy a jövőben a 32 éves kiváló nagypályás és futsal múlttal is rendelkező Simi lesz a Kinizsi U 7-8-9-es korosztályának edzője.

Simon Péter szakmai múltjáról röviden a következőket mondhatjuk el:
* Testnevelés - rekreáció szakos tanári diploma az ELTE-n
* Középfokú labdarúgó edzői diploma a Testnevelési Főiskolán
* MLSZ Futsal edzői diploma
* 2012 óta Csakacsel SE Elnök-tulajdonosa, edzője
* 13 éve nagypályás utánpótlásedző!

Futsal szakmai múlt:
* Magyar bajnok, Magyar Kupagyőztes, Szuper Kupagyőztes a Cső Montage csapatával 2004-ben
* Főiskolai világbajnoki IV. helyezés, 2002
* Újpest FC NB II edző

Kasza János Klubmenedzser: - Több kiváló szakemberrel folytattunk megbeszéléseket a 7-9 éves korosztály edzői posztjának betöltésére. Most úgy érezzük, hogy sikerült jó megoldást találnunk. Petit 14 éves kora óta ismerem, amikor még a Vasas utánpótlás csapataiban nyertek magyar bajnokságot, többek között Kárpáti Zolikával, Vaskó Tomival és a fiammal. Azóta is látókörömben volt, hiszen őt is megérintette a futsal szele. Ami miatt mellette tettük le voksunkat, az a fiatalos lendülete, a szakmai végzettségei, a már most tekintélyes utánpótlásedzői tapasztalata és az, hogy nagyon akart a Kinizsi edzője lenni, hozzánk tartozni.

Az új edző kérésünkre az alábbi nyilatkozatot adta: - Vasárnap megtartottam első edzésemet Dunakeszi Kinizsi "szentélyében" a Radnóti Gimnázium sportcsarnokában. A gyerekek szuperek, terhelhetőek, a szülők pedig konstruktívak! Sok tehetséget láttam, de ami még ennél is fontosabb még több akaratot, alázatot! Meglátásom szerint pozitív jövő, jó hangulat és remek élmények fogják kísérni az utunkat! Mindenkinek sok sikert kívánok! Hajrá Kinizsi!