A következő napok programja

Kedves Kinizsi-család!

Az előttünk álló napokban ismét számtalan fronton és helyszínen találkozhatunk, igaz, csupa idegenbeli mérkőzés szerepel a kínálatban, de reméljük, ez nem tántorít el Benneteket, és ismét számíthatunk az ORSZÁG LEGJOBB SZURKOLÓTÁBORÁRA! Lesz a kínálatban kupa- és bajnoki mérkőzés, hölgyeink és uraink részvételével!

A programot NB II-eseink kezdik november 15-én, pénteken 21:30-kor, az NB II. Közép csoportjának 3. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoljuk az Újpesti TE ellen. FIGYELEM, a mérkőzést Budapesten, a Klebelsberg Kunó Általános Iskola tornatermében rendezik (Hegyvidéken, ahol a Dream Team csapatával is játszottunk)! A mérkőzésre szurkolói buszt is indítunk 19:15-kor Dunakesziről, amire a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu címen jelentkezhettek!

November 16-án, szombaton a hölgyeké a főszerep, Biczi Gábor lányai a Magyar Kupa 2. fordulójában idegenben, a Szári Sportcsarnokban játszanak a Kalafa-Újbarokkal 18:30-as kezdéssel. Segítsük a lányokat is minél többen, hogy Szekér Anitáék a BME elleni első fordulóbeli siker után jelenlegi ellenfelükön is túljussanak!

A következő napok programja november 18-án, hétfőn zárul dupla férfi mérkőzéssel, de nem az eddig megszokott módon, hiszen eddig a kettős meccseket a Katlanban láthattátok, viszont hétfőn Kun Gáborék és Szijjártó Péterék is idegenben mérkőznek a bajnokság keretein belül (sajnos Kunci szereplése erősen kérdőjeles győri sérülése végett, vizsgálati eredménnyel még nem szolgálhatunk). Előbb NB I-es csapatunk Veszprémben, a Március 15. úti sportcsarnokban lép pályára 18:30-tól, az 1. FC Veszprém ellen igazi rangadóra, és fantasztikus összecsapásra van kilátás! Az estét, és a hét eleji programot 21 órától NB II-es gárdánk zárja egy igazi "szomszédvári" rangadón, hiszen a Balázsovits János Sportcsarnokban a Gödi SE vendégei leszünk! Megfelelő létszám esetén mint a veszprémi, mint a gödi mérkőzésre indítunk szurkolói buszt, így jelentkezzetek a szokásos módon, a sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu címen!

Remélhetőleg hétfőn este úgy mehetünk nyugovóra, hogy Hölgyeink bejutottak a legjobb nyolcba, NB I-eseink megszerezték 5. bajnoki győzelmüket, és az NB II. Közép csoportjában egy csapat rendelkezik 100%-os mutatóval: a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub! De ezen célkitűzéseink megvalósításában ismét óriási segítségünk van Rátok, az ORSZÁG LEGJOBB SZURKOLÓTÁBORÁRA! Ugye, számíthatunk Rátok ismét, és együtt újabb nagyszerű élményekkel gazdagodhatunk?!

Összefoglalásul a következő napok Kinizsi-mérkőzései:
november 15 (péntek)
Férfi NB II: Újpesti TE - Dunakeszi Kinizsi
Budapest, Klebelsberg Kunó Általános Iskola tornaterme, 20:30
-cím: 1028 Budapest, Szabadság utca 23.
-jelentkezés a szurkolói buszra: sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu
-busz indulása Dunakesziről: 19:15

november 16 (szombat)
Női Magyar Kupa: Kalafa-Újbarok SE - Dunakeszi Kinizsi
Szár, Szári Sportcsarnok, 18:30
-cím: 2066 Szár, Forrás utca 1.

november 18 (hétfő)
Férfi NB I: 1. FC Veszprém - Dunakeszi Kinizsi
Veszprém, Veszprém Március 15. úti Sportcsarnok, 18:30
-cím: 8200 Veszprém, Március 15. u. 5.
-jelentkezés a szurkolói buszra: sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu
-busz indulása Dunakesziről: -szervezés alatt-

Férfi NB II: Gödi SE - Dunakeszi Kinizsi
Göd, Balázsovits János Sportcsarnok, 21:00
-cím: 2132 Göd, Honvéd sor 6.
-jelentkezés a szurkolói buszra: sovari.aniko@dunakeszifutsal.hu
-busz indulása Dunakesziről: -szervezés alatt-

Találkozzunk minél többen minél többször, reméljük idegenben is zengenek majd a csarnokok a Dunakeszi Kinizsi Futsal Ultráitól, Szurkolóitól! Csapataink pedig szép játékkal, győzelmekkel próbálják meg meghálálni a bizalmatokat!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!