A listavezetőhöz látogatunk, Kecskemét-Kinizsi 20 órától (stream)

A heti menetrendet tekintve két bajnoki találkozó szerepel felnőtt csapatunk programjában. Ma este az NB II Közép-keleti csoportjának 6. fordulójában a csoportban egyedüli csapatként veretlen, listavezető ScoreGoal Kecskemét csapatához látogatunk. A Kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban 20 órakor kezdődő találkozóról terveink szerint élőképes stream közvetítéssel jelentkezünk, mely 19:45-től az alábbi linken érhető majd el:

ScoreGoal Kecskemét - Dunakeszi Kinizsi (stream):


A Bács-Kiskun megyei csapattal az előző szezonban kétszer találkozott Biczi Gábor legénysége, és noha két győzelmet szereztünk, az már akkor látszódott, hogy Kecskeméten kiváló munka folyik, így nem meglepő, hogy Cserenkó Szabolcs csapata ilyen kiváló rajtot vett. Az előző szezonban 5-0-ra nyertünk (ez volt a hazaiak történetének első bajnoki találkozója), majd január végén Dunakeszin 9-4-es Kinizsi-siker született. A két mérkőzés alapján a legeredényesebb játékosunk a 4-4 gólig jutó Bita László és Temesi Norbert. A ma esti találkozó igazi rangadónak ígérkezik, és valószínűlet szoros, kiélezett csatát láthat majd, aki megtekinti a mérkőzést. A két csapat között 3 pont van a tabellán a Kecskemét javára, így a győzelem mindkét fél számára kulcsfontosságú az esti összecsapáson!
A futsal-hét ezzel még nem ér véget, pénteken, október 28-án 20 órától az Újpesti TE csapatát fogadjuk majd a Radnótiban! Természetesen a hét további szakaszában azzal a találkozóval is foglalkozunk majd!
Szurkoljatok csapatunk sikeréért, pénteken pedig mindenkit várunk a Radnótiba! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!