A szombati nap Tánczos Tibi szemével

A szombati nap Tánczos Tibi szemével:

"Idén másodszor vettük fel a Kinizsi mezét. Most a Siketek sportcsarnokában látott minket vendégül az RKSK csapata. Rajtuk és a mieinken kívül részt vett még a Vác és a Piliscsaba együttese.

Az első meccsen viszonylag simán kikaptunk a PAFC-tól. Ők nyerték egyébként az Üllői fordulót. Mi még nem igazán ébredtünk fel a kora reggeli kezdésre. A félidő sima 3-0 volt, a második részre már összekaptuk magunkat, és végül 5-2-re kaptunk ki. Biztató volt a második félidő.

Egy meccs pihenő után újra pályára léptünk a Rákosmenti KSK ellen. Egy nagyon szoros, gól nélküli félidő után 2-0-val léptünk át az ellenfelünkön. Ez volt a most alakuló Dunakeszi Kinizsi U17 történelmi, első győzelme.

Rögtön ezután a Vác ellen kellett pályára lépnünk, ahol egy kicsit módosult a taktikánk. Az eddig 1-2-1 felállás helyett a biztonságosabb 2-2-t alkalmaztuk, mivel a srácok eléggé fáradtak voltak. Két cserével játszottuk le a napot, ami nem is teljesen igaz, mivel a padon ülő Csegedi Csabi félig sérülten, utcai cipőben vállalta a játékot. Ezzel a módosult felállással nagyban változott a kép, és nagyon sima meccsen 3-1-re vertük azt a Vácot, akiktől 3 héttel ezelőtt ugyanilyen simán kaptunk ki. Látványos fejlődésen ment át ez a kis csapat, és ha sikerülne még néhány játékosnak csatlakoznia hozzánk, az első helyért is versenyben lehetnénk.

A csapat tagjai voltak a szombati napon:

Manger Marcell "Szabolcs"
Vértessy Dávid
Varga Bálint
Formanek Balázs ( 2 gól )
Csegedi Csaba
Práth Dávid ( 3 gól )
Csorba János "Feri" ( 2 gól )

Gratulálok mindenkinek!!!"