A tegnapi Kinizsi napről

A tegnapi Kinizsi családi futsal nap, tényleg a család, szeretet és játék jegyében telt, kicsit mindenki kifújta az éves hajtás gőzét, az apukák megmutathatták azt, amit a pálya szélén elméletben olyan jól tud mindenki, de csinálni csak kevesen tudják.

Az anyukák helyt álltak a sütemények és szendvicsek frontján, majd mindezt felül tudták múlni a pályán nyújtott teljesítményükkel is.

Az egyesület vezetése is szépen helytállt, igaz megerősítve magukat nagynevű élvonalbeli klasszisokkal.

A női és az NBI-NBII játékosokból összeállított csaptoknak pedig külön köszönet a türelemért, amit tanúsítottak az amatőr játékosokkal szemben, és azért, hogy megtisztelték és emelték eme rendezvény színvonalát.

Most pedig essen szó azokról, akik köré, és akik miatt, össze tudott jönni ez az esemény, az utánpótlás csapatokban játszó gyerekekről:

Ők kapták a mai napon azt a megtisztelő feladatot, hogy irányíthatják a szülők csapatait és kordában tarthatják a néha elszabadult indulatokat a pályán, azaz ők voltak a vezetőedzők és játékvezetők is.

A feladatát mindenki jól látta el, még ha néha-néha részre hajló is volt néhány döntés a pálya szélén. Összefoglalva született sok mosolygós sárga és piros lap, és voltak parázsviták a sporttársak között, amik nagy tapssal és nevetéssel zárultak le, mint az egész rendezvény.

Ezen esemény, kora délutánba hajló zárása után csak azt mondhatjuk, reméljük egy jókedvű hagyomány vette itt ma kezdetét, amit beírhatunk a 2014-es utánpótlás naptárba is.

„Csak a Kinizsi!!!”

/szerző és képek: Szegh Roland, Simonffy Norbert/