A tegnapi mérkőzés legszebb jelenetei, Kinizsi-Petőfi 12-3 (video)

Tegnap este ismét hazai környezetben, Dunakeszin léptek pályára a Kinizsi futsalosai. Biczi Gábor csapatának soros ellenfele a PTE ÁOK-Petőfi SE alakulata volt a Közép csoport 27. fordulójában. A szép számmal kilátogató publikum sok gólos, emlékezetes megoldásokban gazdag összecsapást láthatott, melynek végén 12-3-as Dunakeszi győzelem született. Ezúton köszönjük egyedülálló szurkolótáborunk fantasztikus buzdítását, a Kinizsi Ultras ismét óriási hangulatot teremtett a Radnótiba!

A találkozó összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg:Hazai részről a tavaszi szezon eddigi összes meccsén eredményes Bita László ismét villogott, ezúttal négy találatig jutott. Hetesünk mondhatni válogatott formát nyújt hétről hétre. Friss debütánsunk, Rudolf Gergely, valamint Szijjártó Péter is duplázott, rajtuk kívül Szlifka János, Somorai Attila és Kun Gábor egy alkalommal zörgette meg a vendég hálót, míg egy ízben a pécsiek menteni igyekvő védőjéről pattant a labda a saját kapujába. A lelkes, fiatalos Baranya megyeiek oldalán Sarkanti Márk kétszer, míg Pókos Máté egy alkalommal talált a kapuba.

Győzelmét követően csapatunk biztosan a dobogós helyek valamelyikén végez az alapszakasz végeztével, a megszerzett pontok tekintetében továbbra is listavezető a Kinizsi a PAFC és a PEAC alakulatait megelőzően, ám a vesztett pontok tekintetében a pécsiek állnak jobban, 3 pont előnyünk van fiaink ellenében. Folytatás május 13-án, pénteken 20:15-kor, amikor a Garvittax brigádjának vendégei leszünk a Vasas Sortcsarnokban.
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!