Alapszakasz utáni helyezéseink

Kedves Kinizsi-család!

Egy kis Kinizsi-tabellamustrát hoztunk Nektek az alapszakasz végeztével!
Mint tudjátok, Szijjártó Péter vezette férfi NB II-es csapatunk megnyerte a másodosztály Közép csoportját (ezzel fennállásunk harmadik évében másodszor lettünk bajnokok egy második hely mellett).
Ezen felül a szezonban két újonc NB I-es csapatunk is érdekelt volt a honi elsőosztályú pontvadászatok 2013/2014-es alapszakaszában, hiszen férfi és női csapataink is indultak az NB I-es bajnokságokban, mi több, mindkét csapatunk az igen előkelő, 4. helyen fejezte be az alapszakasz küzdelmeit, kivívva ezzel a felső-ági rájátszás lehetőségét!
Kun Gáborék az Aramis ellen szállnak küzdelembe a bajnokság finisében, továbbjutás esetén a fiúk bekerülnek a legjobb négy közé, míg Szekér Anitáék Az Astra, Rába ETO, DEAC, DVTK-Vénusz négyessel szemben szállnak harcba a rájátszás pontjaiért.

Összegzésül az alapszakasz tabellái:
Férfi NB II Közép csoport:


Férfi NB I:


Női NB I:


Gratulálunk Hölgyeinknek és Urainknak, NB I-es alakulatainknak sikerekben gazdag rájátszást kívánunk, reméljük, ezen mérkőzéseken is mellettünk álltok majd, és még a jelenlegi fantasztikus eredménynél is sikeresebb szezont zárhatunk a segítségetekkel!
Hajrá Hölgyek, hajrá Urak, csak a Kinizsi a rájátszásban is!