Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!

Kedves Kinizsi család, kedves Futsal-társadalom!

2016 utolsó napjait tapossuk, a mai nappal pedig elérkezett Karácsony ünnepe! Ebben az időszakban a sok-sok munka és tanulás közepette kicsit mindenki lassít a megszokott hétköznapok tempóján, és családi körben, családtagokkal, barátokkal adhatunk hálát azért, hogy egy újabb évet tölthettünk közösen.

Ma este Jézus Krisztus születését ünnepeljük, aki leckét adott nekünk összetartásból, egymásra figyelésből, embertársaink szeretetéből, a velük való törődésből. Ez egy olyan ajándék, amit Általatok nekünk is számtalan alkalommal volt szerencsénk megtapasztalni az év során! Kiváltságos helyzetben vagyunk, hiszen egy összetartó és lelkes családot tudhatunk magunk mellett, amiből erőt meríthet játékos, edző, és mindenki, aki bármilyen formában kiveszi a részét a hétköznapi munkából. Köszönjük Nektek, hogy a nehezebb időszakokban is mellettünk álltok!

A hétköznapok teendői olykor nehézkesek, de ha arra gondolunk, hogy egy újabb Kinizsi-találkozóra készülhetünk szép számú közönséggel, barátokkal, szurkolókkal, a csinos lányokkal, a gyermekekkel, növendékeinkkel (akikből reményeink szerint sokan a Kinizsi jövőbeli sztárjai lesznek), a támogatóinkkal, olyankor érezzük, hogy nem okozhatunk Nektek csalódást, és Értetek minden fáradozás megéri!

Kívánjuk, hogy az elkövetkezendő napokban béke és boldogság töltse el a Kinizsi-család és az egész futsal társadalom összes tagjának és szeretteiknek házát! Áldott, boldog, szép Karácsonyi Ünnepeket kíván a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub!

Hajrá Kinizsi család, hajrá Magyar Futsal!