Áldott, boldog és szép Karácsonyt kívánunk!

Kedves Kinizsi család!

Sok munka, hajtás és rohanás, amit ma magunk mögött hagyunk...

Elérkezett Karácsony ünnepe, hogy a sötétségből a fény felé forduljunk. A nappalok egyre hosszabbak lesznek, egyre jobbkedvűek leszünk az esti órákban is.

De itt az ideje a pihenésnek és az egymásra figyelésnek is. Jézus születésével azt az egyszerűséget hozta el és mutatta meg nekünk, amivel mi is gazdagabbak lehetünk. A másik ember szeretete, az odafigyelés és az összetartozás, mit leginkább adhatunk. Ez a legnagyobb ajándék.

Számunkra is. Hiszen ebben a nagy családban annyiszor megtapasztalhatjuk a szeretetet, ami belőletek árad. Amiből építkezni tudunk napról-napra. Amikor arra gondolunk, hogy mennyire összetartó és lelkes a Kinizsi család, könnyebb elviselni a furkálódást, az irigységet, a rosszindulatot is, mely sokszor megtalál bennünket.

Köszönjük Nektek a támogatást, azt, hogy mellettünk álltok, hogy igazi szerető közösségként vehetünk részt Dunakeszi város életében.

Köszönjük, hogy három évvel ezelőtt befogadtatok minket és azóta is töretlen bizalommal kíséritek, buzdítjátok a csapatot mérkőzésről-mérkőzésre.

Tudjuk, hogy az elért eredményeink nem csak a mi erőnkből valósul meg. Sokszor, a szürke hétköznapokban, már nagyon fáradtak vagyunk. De ilyenkor figyelmeztetjük egymást: jön a Kinizsi péntek: telt ház, a barátok, a szurkolók, a lányok, a gyerekek, a támogatók és akik szeretnek minket! Ne okozzunk csalódást! Hajtani kell, ki kell bírni a nehézségeket, hiszen erősebbek leszünk általa! Ha ikszelünk, ha kikapunk, nincs baj! Tudjunk mindig újrakezdeni! A befektetett munka előbb-utóbb megtérül.

Kívánjuk, hogy valódi béke töltsön el Benneteket, érezzétek a másik ember szeretetét és sugározzátok mindenkire azt a boldogságot, ami ebben a családban már természetes!


Áldott, boldog és szép Karácsonyt kívánunk Nektek az elkövetkezendő napokra!

Éljen a Kinizsi család!