Aramis - Dunakeszi Kinizsi 3-10 (FutsalHungary beszámoló)

Így írta meg a hétfői Kinizsi győzelmet a futsal-hungary.hu
"Kun vezérletével kiütéses vendégsiker! Remek első félidőt produkáló Kinizsi főlényes győzelmet aratott.

Aramis SE - Dunakeszi Kinizsi Futsal 3-10 (2-6)
Budaörs, 200 néző
Játékvezetők: L. Tóth Lajos, Takács Attila, Veres János

Aramis SE: Sikur - Németh P., Frank P., Frank T., Roni
Cserék: Birinyi, Sámson, Tóth Sz., Korozmán, Gorjánácz, Vattamány, Szimcsák, Bálint, Soós
Vezetőedző: Frank Tamás

Dunakeszi: Tóth Gy. - Kun, Sáfár, Varga, Temesi
Cserék: Hegedűs - Kovács I, Horváth N., Horváth Sz., Fehér, Monspart, Csopaki
Vezetőedző: Fehér Zsolt

Gólszerzők: Frank T. (8'), Varga (ö.g., 15'), Frank P. (24') ill. Tóth Sz. (ö.g., 6'), Varga (9', 39'), Kun (11', 12', 17', 19'), Csopaki (27'), Temesi (30'), Fehér (32')

Sárga lap: Sámson (34') ill. Horváth Sz. (16')

Igazi tétje csak a vendégek számára volt az összecsapásnak, mert amennyiben vereséget szenvednek, elérhető közelségben maradtak volna a Szegeddel és az egyetemistákkal szemben, de nem így történt.
A Kinizsi remek első félidőt produkált, ahol kihasználták a nem túl jó napot kifogó Aramis összes hibáját. Kun járt az élen a góllövésben, aki egy maga 4 gólt szerzett az első játékrészben, néhány perc leforgása alatt. A Fehér legénység ritkán látható remek helyzetkihasználásával már szünetre eldöntötte a 3 pont sorsát.
Természetesen a budaörsiek a hátrány ellenére nem adták fel a pontszerzés reményét, és a második félidőben vészkapus játékkal próbálkoztak, de ezen az estén semmi sem akart összejönni nekik, így ebből is a vendégek jöttek ki győztesen. Több gólt is szereztek üres kapura, aminek nagyarányú győzelem lett az eredménye. A Kinizsi ezzel a nagyon fontos sikerrel megszilárdította az 5. helyét a tabellán, és hasonlóan jó eredményekkel akár előrébb is végezhet, ami pálya előnyt jelenthet a rájátszásban.

Frank Tamás: - Ezen az estén elsősorban a mi nagyon rossz teljesítményünknek köszönhetően, még ha nem is ilyen arányban, de jobb volt a Dunakeszi, gratulálok nekik!

Fehér Zsolt: - Minden tiszteletem a játékosaimé! Egy ilyen nagy múltú klubbot, ilyen nagy arányban legyőzni, mindig nagy dolog az ember életében! Hozzá kell tenni, hogy a mai nap jobban koncentráltunk, jobban akartuk a győzelmet, meglepő volt az Aramis mai dekoncentrált játéka számomra. Mindent megtettek, hogy kozmetikázzanak az eredményen, de ez ma nem sikerült nekik, sőt az ő hibáikból mi tudtunk profitálni, igaz ez mind a mezőnyjátékra, mind a vészkapus játéknál! Erős kerettel rendelkeznek, ráadásul egy igen jól felkészült edzőjük van, aki biztos összeszedi majd csapatát a rájátszásra! Ehhez sok sikert kívánok nekik! A következő hetekben kemény mérkőzések várnak a csapatra, de amennyiben így tudunk koncentrálni a hátralévő mérkőzéseken, abban az esetben be tudjuk biztosítani helyünket a felsőházban! Külön őröm számomra, hogy Csopaki István "Zeze" góllal tért vissza. Köszönet a Kinizsi szimpatizánsainak, akik ma is kedvenceik mellett álltak!"