Az éllovashoz látogatunk: Csömör-Kinizsi pénteken 18:45-től

Az NB II Keleti csoportjában a 4. fordulót rendezik az előttünk álló hétvégén. Csapatunkra vérbeli erőpróba vár, hiszen az eddigi 3 találkozóján meggyőző teljesítménnyel győző, így a bajnoki tabellát is vezető Rubeola FC Csömör csapatához látogatunk. Kénoszt Ferenc vezette kedvenceink egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel az ötödik helyről várják a csoport egyik favoritja elleni összecsapást, mely 18:45-kor kezdődik a Csömöri Sportcsarnokban.


A bajnokság állása:
170921_Tabella

A két társaság az elmúlt években elég sokszor megmérkőzött egymással, összesen 12 alkalommal mérte össze tudását a két szomszédvár. Ezek a találkozók szinte kivétel nélkül izgalmas, változatos, szoros csatákat tartogattak a futsal szerelmesei számára, az örökmérleg is erről tanúskodik: a 12 csatából 6 Dunakeszi-, 6 pedig Csömör-sikerrel zárult, a párharc gólkülönbségében sincs egyik fél sem előnyben: 58-58 találatot szerzett mind a két társaság. Az elmúlt szezonban négy ízben is találkoztak a felek: az alapszakaszban Csömörön Kinizsi-, míg Dunakeszin Rubeola-sikerrel zártak a felek, majd a rájátszásban két szoros mérkőzésen egy gólos Csömöri-győzelmek születtek. A pénteki összecsapás is izgalmasnak ígérkezik, ahol a hazaiak esélyesebbek, ám kedvenceink igyekeznek majd meglepetést okozni! A kiváló hangulat garantált, mindkét csapat szurkolói fantasztikus atmoszférát varázsolnak csapataik mérkőzéseire, ez egészen biztosan most sem lesz másként!
Pénteken tehát Rubeola FC Csömör – Dunakeszi Kinizsi bajnoki találkozó 18:45-ös kezdéssel a Csömöri Sportcsarnokban. Gyertek, segítsetek csapatunknak, várunk benneteket! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 4. forduló:
RUBEOLA FC CSÖMÖR – DUNAKESZI KINIZSI
Csömör, Csömöri Sportcsarnok
2017. szeptember 22 (péntek), 18:45

 

A forduló többi találkozója:
2017.09.25, hétfő:
Kazincbarcikai Ördögök SE – Energia SC Gyöngyös
MVFC II. Berettyóújfalu – UFC Gyömrő
Kincsem Lovaspark SE – Csenger Futsal
Vác Futsal SE – ScoreGoal Kecskeméti FC
Újpest FC-220 Volt – Covritas Futsal Gödöllő