Az NB II-es meccsről a futsalhungary.hu igy számolt be

Az NB II-es meccsről a futsalhungary.hu igy számolt be:

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL II – ELTE-BEAC 6-4 (0-2)

A hazaiak igen foghíjasan álltak ki a sok sérült miatt, mindössze egy mezőny cseréjük volt, így nagy lehetősége volt az egyetemistáknak egy bravúr győzelemre. A találkozó így is indult, hiszen a vendégek három perc alatt két gólos előnyre tettek szert. Ekkor sokan azt gondolták, hogy könnyed vendéggyőzelem lesz a vége, de nem így lett.

Az első félidőben több gól már nem esett. Fordulás után a Kinizsi nagy erőfeszítéseket tett a felzárkózásért, és Jordi révén egy perc alatt két gólt szerezve egyenlítettek. A félidő közepén már a vezetést is megszerezték a hazaiak, de az ELTE rögtön válaszolt rá, így döntetlennel érkeztek a csapatok a hajrához, ahol a hazaiak voltak a higgadtabbak. Előbb megszerezték a vezetést, majd egy perccel később már kettő volt az előny, egy vitatható gól után. Két perccel a vége előtt aztán Vincze újra betalált, megadva a kegyelemdöfést a vendégeknek, akik a legvégén még szépítettek, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő.

Nagy dolgot vitt véghez a hazai csapat, hogy ilyen összetételben is otthon tudták tartani a három pontot. A Kénoszt legénység csak saját magát okolhatja, hogy nem tudtak ponttal vagy ponttokkal távozni Dunakesziről.