Az új szezon első vezetői megbeszélése

Megtartottuk a 2013/2014-es bajnoki szezon első vezetői értekezletét, ahol átbeszéltük az előttünk álló hetek, hónapok programját, így elkezdődött az érdemi munka az új szezon előkészítésére. Kialakult Klubunk új vezetői összetétele is: az ügyvezető igazgatói posztot Matyóka Zoltán (Sógi) tölti be, Fehér Zsolt (Papa) vezetőedzőként felel Klubunk szakmai munkájáért, Biczi Gábor a férfi csapat másodedzői és a női csapat vezetőedzői posztja mellett az új szezonban utánpótlás vezetőként is tevékenykedik majd. Szebeni István szervezési és fejlesztési vezetőként tevékenykedik Klubunkért, az irodavezetői pozíciót Sóvári Anikó látja majd el. Az előző szezon irodavezetője, Balogh Lilla gyönyörű kislánynak adott életet, amihez szívből gratulálunk, és egyben sok szeretettel várjuk vissza!
Ami az utánpótlás korosztályok edzői posztjait illeti, Tánczos Tibor az U17-es és U20-as, Csopaki István (Zeze) az U13-as és U15-ös, Lámpi Tibor az U8-as, U9-es, U10-es és U11-es csapatokat készíti fel az előttünk álló szezonban. Az Ő munkájukat segíti majd Hosszú Ádám és Fehér Krisztián, aki emellett az Ovisok haladó csoportját is trenírozza majd. Emellett az Ovis korosztályban lesz egy játékos csoport is, amit Szrna Katalin és Végh Zoltán fog vezetni, aki emellett kommunikációs és technikai munkatársként munkálkodik majd az új szezonban.
Új vezetésünk számára az utánpótlás-nevelés a legfontosabb terület, szeretnénk belátható időn belül az általunk kinevelt játékosoknak lehetőséget biztosítani Klubunk NB I-es csapatában a bizonyításra, így építvén saját jövőnket!