Boldog új esztendőt kívánunk!

Lassan elérkezünk 2014 utolsó napjának utolsó óráihoz, perceihez, és hamarosan átlépünk az új esztendőbe. De még az óévben szeretnénk megköszönni Nektek az egész éves támogatást, biztatást, mellyel rengeteg erőt kölcsönöztök nekünk, és melynek köszönhetően 2014-ben rengeteg csodálatos emlékkel gazdagodhattunk! Nagyon szépen köszönjük NEKTEK!!!

Elevenítsük fel ennek a nagyszerű évnek néhány fontos pillanatát:
- Az elmúlt szezon alapszakaszát férfi NB I-es csapatunk felső-ági rájátszást érő helyen fejezte be, majd az Aramis elleni párharc jelentette a bajnoksági szezon végét, melyet a fiúk az 5. helyen fejeztek be!
- Férfi NB II-es csapatunk a Közép csoport alapszakaszában végzett az élen.
- Női NB I-es csapatunk megszerezte Klubunk történetének első elsőosztályú érmét, a csajok a 3. helyet szerezték meg a bajnokságban! Hölgyeink a kupában is szépen teljesítettek, bejutottak az elődöntőbe, ahol a bajnok és kupagyőztes Astra csapata jelentette a végállomást. A szezon végén vezetőedzőnket, Biczi Gábort választották meg az év edzőjének!
- Lányaink a nyár során részt vettek a Pécsi Radler Országos Női Strandlabdarúgó bajnokságon, melyet Balatonbogláron és Balatonlellén rendeztek. A lányok nyertek egy selejtezőt, míg a döntőben a 4. helyen végeztek!
- Klubunk tavasszal elindította az azóta is sikeresen működő ovis futsalcsoportot!
- Július elején nagy sikerrel tartottuk meg a II. Nyári Futsal-tábort, míg a hónap közepén csengeri barátaink meghívásának köszönhetően egy hétig készültünk a határ menti településen az új szezonra.
- A szezon során utánpótlás csapataink nagyszerű teljesítményt nyújtottak az MLSZ illetve a PMLSZ által szervezett bajnokságokban, valamint a különböző tornákon és kupákon!
- A nyár folyamán változás történt a Klub vezetésében, Andréka Domonkos helyét Matyóka Zoltán vette át!
- Anyaegyesületünk, a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület a nyár folyamán ünnepelte jubileumi, 100. születésnapját!
- Július második felében Klubunk és az Rába ETO Futsal Club egyesült. Felnőtt szinten közös másodosztályú csapatot indított a két Klub, míg az utánpótlás csapatok változatlanok maradtak.
- Az év során több játékosunk is meghívót kapott a nemzeti válogatottak keretébe (Tóth Gyula, Kun Gábor, Temesi Norbert, Bita László, Szekér Anita, Pádár Anita, Bota Márk, Simon Bence, Csegedi Csaba)
- Az őszi szezont NB II-es csapatunk a 3. helyen fejezte be, Szikora Leviék 4 pontos hátrányból várják a bajnokság 2015-ös folytatását.
- Utánpótlás játékosaink szépen fejlődnek, csapataink tetszetős és eredményes játékot mutatnak a bajnokságokban és a tornák alkalmával.

Ezúton szeretnék a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub nevében sikerekben gazdag, békés, boldog új esztendőt kívánni Nektek! Reméljük 2015-ben is bizalmat szavaztok nekünk, és az új évben is nagyon sok gyönyörű pillanatot élhetünk majd át közösen, a Ti segítségetekkel!
2015-ben is hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!