BREAKING NEWS!!! Apatini Márk a Dunakeszi Kinizsiben!!! (Interjúval)

BREAKING NEWS!!!
Megérkezett az első fecske, a 19 éves tehetség, APATINI MÁRK a Dunakeszi Kinizsi csapatánál folytatja pályafutását!
Márk korosztálya egyik legtehetségesebb, legígéretesebb játékosa, és hogy Fehér Zsolt, azaz Papa újabb csiszolatlan gyémántra akadt, és nem fogott mellé a szerződtetésével, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Márk góllal debütált a csütörtöki, Szlovákia elleni válogatott mérkőzésen, melyen először szerepelt nemzeti csapatunk színeiben.
Az alábbiakban frissen igazolt tehetségünkkel beszélgetünk:

Márk, sok szeretettel gratulálunk az első válogatott mérkőzéshez és az első gólodhoz, egyben sok szeretettel köszöntünk a Kinizsi-családban, hiszen az új szezonban a BME szerelése helyett a Dunakeszi színeit képviseled!
Apatini Márk: Nagyon szépen köszönöm. Nagyon sokat köszönhetek a BME-nek, innen lettem válogatott játékos. De úgy éreztem, muszáj váltanom. Dunakeszin kedvezőek a feltételek, és úgy gondolom, ez jó hatással lesz a karrieremre.

Dunakeszin rengeteg szimpatizáns szorít a csapatnak a hazai bajnokikon. Milyen várakozásokkal tekintesz az új kihívások elé?
Apatini Márk: Egy játékos életében, hogyha pályára lép mindig nagy dolog, ha sokan buzdítják. Nagyon remélem, hogy be fognak fogadni a Kinizsi-szurkolók, és hogy a Keszinek a hasznára leszek.

Az új csapattársaid közül ismersz valakit? Mik az erősségeid, miben kell fejlődnöd?
Apatini Márk: Pár játékost ismerek, azok alapján, amit a csapattal eddig elértek, jó játékosok alkotják a csapatot. A BME-ben nem sok lehetőséghez jutottam NB I-ben, így szeretnék bizonyítani, szeretném, hogy előbb-utóbb megismerjék a nevemet. Védekezésben még sokat kell tanulnom, de úgy gondolom, hogy a támadó játékban hasznára tudok majd lenni a csapatnak.

Mi volt az első élményed a futballal, illetve a futsallal kapcsolatban?
Apatini Márk: 5 évesen kezdtem el nagypályán futballozni, nagyon szép éveket töltöttem el, de a testalkatom és az, hogy nem mindig a legjobbak kerülnek a tűz közelébe, kiütközött, ezért tértem át a futsalra. Az Aramisban kezdtem el futsalozni, ott szereztem meg az alapokat, így az Aramisnak is nagyon sokat köszönhetek.

Mit gondolsz, mi lehet a reális célkitűzésünk a következő szezonra, hová várod a bajnokságban csapatunkat?
Apatini Márk: Hallottam, hogy Safar eligazol, szerintem az egy nagyon nagy veszteség. De bízom benne, hogy a vezetők hoznak helyette húzó embereket, és esetleg én is azzá válhatok idővel. Én mindenképpen a legjobb négy közé várom a Dunakeszit!

A válogatottban góllal debütáltál, milyen folytatásban reménykedsz, milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Apatini Márk: Mivel NB I-ben nem sokat játszottam, és ha Keszin sok lehetőséget kapok, amiért természetesen teszek is, hogy így legyen, ha ott jól tudok teljesíteni, akkor előbb-utóbb stabil kerettaggá válhatok itt a felnőtt válogatottban, és meglátjuk, hogy hogyan tudok élni ezzel a lehetőséggel.

Köszönöm az interjút Márk, gratulálunk ehhez a fantasztikus debütáláshoz, és sok szeretettel vár a Dunakeszi Kinizsi, Isten hozott minálunk!
Az új szezonra szép sikereket, sok felejthetetlen pillanatot kívánunk, reméljük, megtalálod a számításaidat körünkben!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!