BREAKING NEWS! Gorjánácz Márió is Dunakeszin folytatja

BREAKING NEWS!!!
Papa, vagyis Fehér Zsolt újabb tehetséget csábított Dunakeszire, hiszen a strandfoci-válogatott GORJÁNÁCZ MÁRIÓ a Dunakeszi Kinizsi csapatánál folytatja pályafutását! Ráadásul Máriónak van Dunakeszi kötődése is. Hogy milyen, az interjúnkból kiderül.
Az alábbiakban frissen igazolt 23 éves játékosunkkal beszélgetünk:

Sok szeretettel köszöntünk a Kinizsi-családban, hiszen az új szezonban a Dunakeszi színeit képviseled! Mesélj kérlek eddigi pályafutásodról, hogyan Kerültél a Keszihez?
Gorjánácz Márió: Nagyon szépen köszönöm a szíves fogadtatást. A futsalt 3 éve kezdtem el az Aramisban, az első fél évben NB II-ben voltam, utána Frank Tamás felvitt az első csapathoz. Az első másfél évem inkább ismerkedés volt a futsallal, ez az utolsó szezon volt az, amire azt mondom, hogy már stabilan játszottam, és jól is ment a játék. Mivel én Dunakeszi lakos vagyok, így úgy éreztem, hogy minden szempontból jobb lenne nekem a Dunakeszi. Nem kell annyit utaznom, több az edzés, profibbak a körülmények, tehát ez volt az, ami a váltás mellett szólt. Mindenféleképp el akartam jönni az Aramistól, de ez volt az, ami nagyon befolyásolt. Aztán Fehér Zsolt megkeresett, leültünk, beszéltünk egy fél órát, és meg tudtunk egyezni. Én úgy gondolom, hogy nekem ez jobb, remélem, hogy a csapatnak is jobb lesz az, hogy én ide jövök.

Dunakeszin rengeteg szimpatizáns szorít a csapatnak a hazai bajnokikon. Milyen várakozásokkal tekintesz az új kihívások elé?
Gorjánácz Márió: Hát igen, a Dunakeszi tábora elég erős, magyar szinten szerintem a legjobb! Az is nagyon motivál engem, hogy a hazai meccseket telt hát előtt játsszuk. Én azt szeretném, hogy minél hamarabb megszeressenek a szurkolók, és úgy tekintsenek rám, mint húzó emberre, nekem ez a célom.

Az új csapattársaid közül ismersz valakit? Mik az erősségeid, miben kell fejlődnöd?
Gorjánácz Márió: Ismerem a Zezét, vele voltam az Aramisban együtt. Ugyanígy az Apatini Márkot is az Aramisból ismerem. Meg még a Fehér Kriszt, de őt csak barátilag ismerem, tehát vele még soha nem játszottam együtt. Mik az erősségeim? Én azt mondanám, hogy technikailag képzett vagyok, meg elég gyors. Ezek az erősségeim. Szerintem taktikailag az Aramisnál nagyon sokat fejlődtem, én úgy gondolom, hogy védekezésben hasznára leszek a csapatnak. A gyorsaságom és a technikai képzettségem miatt pedig úgy gondolom, hogy támadásban is.

Mi volt az első élményed a futballal, illetve a futsallal kapcsolatban?
Gorjánácz Márió: A futballal 5 éves koromban kezdtem az Újpestben nagypályán. Az első élményem, hogy kivittek egy nagypályás Újpest-meccsre, azt megnéztük, és rá egy hétre már igazolt sportoló voltam az Újpest ovis csapatában. Ahogy abbahagytam a nagypályát, mentem az Aramisba. Addig nem követtem a futsalt, de aztán felvettem a kapcsolatot Soós Ferenccel, az Aramis elnökével. Ő mondta, hogy menjek le egy edzésre. Igazából nekem nagyon megtetszett, én már csak futsalozom meg strandfocizom, nagypályán már nem játszom. Nagyon szívembe zártam a futsalt, nekem jobban tetszik, sokkal jobb sportnak tartom, mint a nagypályát, meg nekem jobban is fekszik.

Mit gondolsz, mi lehet a reális célkitűzésünk a következő szezonra, hová várod a bajnokságban csapatunkat?
Gorjánácz Márió: Mindenféleképp dobogóra szeretnék állni, már kétszer voltam harmadik az Aramisszal, idén és tavaly. Én örülnék egy ezüstéremnek, megmondom őszintén! A négy közé az fix, szerintem ezzel a kerettel és ezzel a profizmussal, ami itt működik, az biztos. Dobogóra szeretnék állni, és nagyon örülnék neki, ha ezüstérem lenne, nem bronz, abból már van.

Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Gorjánácz Márió: Hát, még fiatal vagyok, tehát egyenlőre az aktív profi sport a tervem, a futsal, de később szívesen foglalkoznék edzősködéssel, de abban is inkább futsal. Nagypálya az nem, inkább futsal-edzőnek mennék majd idővel. Meg hát a strandfocit is csinálom. Felnőtt strandfoci-válogatott vagyok, most nyáron kezdődik az NB I-es strandfoci-bajnokság. Az még nincs teljesen letárgyalva, hogy melyik klubban fogok strandfocizni, jelenleg úgy áll, hogy az Aramisban, de ez még változhat.

Köszönöm Márió, hogy időt szakítottál rám, sok szeretettel vár a Dunakeszi Kinizsi, Isten hozott minálunk! Az új szezonra szép sikereket, sok felejthetetlen pillanatot kívánunk, reméljük, megtalálod a számításaidat körünkben!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!