Budakalászon kezdjük 2018-at, hétfő este 21:20-tól Újpest-Kinizsi

Hétfőn este egy hónapos szünetet követően folytatódnak a bajnoki küzdelmek felnőtt csapatunk számára a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjában. Kénoszt Ferenc csapata a bajnokság 16. fordulójában az Újpest FC-220 Volt csapatának vendégel lesz a Budakalászi Sportcsarnokban. Az új év első találkozója 21:20-kor veszi kezdetét. A következőkben visszatekintünk kicsit a felek elmúlt mérkőzéseire, valamint a párharc statisztikáira is vetünk egy pillantást.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket az Újpest FC-220 Volt - Dunakeszi Kinizsi Futsal mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 21:20-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A Kinizsi legutóbbi kettő idegenbeli találkozóján pont nélkül maradt (Vác és Kincsem). Kénoszt Ferenc fiai azonban úgy tűnik, kilábalóban vannak ebből a pont nélküli időszakból, hiszen legutóbbi két rangadójukat megnyerték Bitáék: a bajnokságban a Rubeola FC Csömör, míg a Magyar Kupában a ScoreGoal Kecskemét ellen is győzelemmel zárt a Dunakeszi, amely így egy mérkőzéssel kevesebbet számlálva, a listavezető Kazincbarcikához képest 5 pontos hátrányból, a tabella negyedik helyéről várja az esti találkozó kezdetét.
Az Újpest számára az őszi szezon nem a várakozások szerint alakult, a lilák a 10. helyről várják a 2018-as folytatást. A mostani vendéglátók legutóbbi öt bajnokijukból egy győzelmet, két döntetlent és két vereséget számlálnak, ám hazai környezetben az élcsapatokra is veszélyesek a IV. kerületiek: a Kincsem Lovaspark és a Kazincbarcika ellen pontot szereztek, míg előtte győzelemmel zártak a ScoreGoal Kecskemét ellen. A téli szünetben Simon Péter személyében egy kiváló szakmai alapokkal rendelkező szakember került a csapat élére. Simi az elmúlt szezonban még klubunk kötelékébe tartozott, és nálunk is kiváló munkát végzett csapataival, sok sikert kívánunk Neki az újpesti feladatokhoz!

A téli átigazolási időszak éppen a mérkőzés napján, január 15-én nyit, így a két csapat kereteiben lehetnek változások. Klubunk háza táján is dübörög a transzferszezon, szakmai stábunk egyeztet a kiszemeltekkel, emellett lesz pár távozó is. Amint biztossá válnak a klubcserék, tájékoztatunk Benneteket a változásokat illetően! A csapatoknak február 14. éjfélig van idejük kialakítani a tavaszi szezonra kereteiket.

A két társaság az elmúlt években összesen 11 alkalommal találkozott egymással. A 11 mérkőzésből hét Dunakeszi-, kettő Újpesti sikert hozott, két ízben pedig pontosztozkodásra került sor. A párharc gólkülönbsége 63-35 a Kinizsi javára. Az őszi találkozón 6-1-es Dunakeszi-győzelmet hozott a Radnótiban, míg Budakalászon az előző bajnokság rájátszásának utolsó fordulójában, napra pontosan 9 hónapja 4-4-es döntetlennel ért véget a felek rangadója. Az év első mérkőzése izgalmasnak ígérkezik, a futsal szerelmesei remek hangulatú mérkőzést várhatnak, mely végén reményeink szerint a Keszi gazdagodik 3 bajnoki ponttal!

A héten még egy idegenbeli találkozó vár a Kénoszt-legénységre: január 19-én, pénteken 19:30-as kezdéssel a Gödöllői Szent István Egyetem Sportcsarnokába látogatunk, ahol a Covritas Futsal Gödöllő csapatának vendégei leszünk a bajnokság 17. játéknapján. Gyertek, kísérjük el kedvenceinket az idegenbeli találkozókra is, buzdítsuk közösen csapatunkat, kezdjük remek mérkőzésekkel 2018-at! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Összefoglaló a felek első, őszi mérkőzéséről:

A bajnokság állása:
180115_Felnott_beh_tabella

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 16. forduló:
ÚJPEST FC-220 VOLT - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Budakalász, Sportcsarnok
2018. január 15 (hétfő), 21:20

A forduló többi találkozója:
180115_Felnott_beh_parositas