Csapatunk új médiapartnere: a Keszi Channel

Örömmel értesítjük szimpatizánsainkat, hogy a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub és a térségünkben már 20 éve jelen lévő Keszi Channel között médiapartneri megállapodás köttetett! A megállapodás keretein belül a Keszi Channel a Dunakeszi-Veresegyház-Göd-Fót térségben, mintegy 16 ezer háztartást lefedő kábeltelevíziós csatornáján minden szerdán 20:00-s kezdéssel műsorára tűzi a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub Férfi Futsal NB II Keleti csoportos mérkőzéseit, vagyis szerdánként 20 órától csapatunk mérkőzései láthatóak a Keszi Channel-en!

A csapat híranyagai megjelennek az okos telefonokon elérhető Keszi Channel applikáción és a Keszi Channel egyéb digitális felületein is. Az android rendszert használók a Play Áruházban, míg az iOS-es felhasználók pár kattintást követően az App Store-ból érhetik el az ingyenes Keszi Channel applikációt, melyben az applikáció használói a Kinizsi Futsal aktuális hírei mellett megnézhetőek a meccsről készült videók is. Ezen túl, fontos, a térséget érintő tudnivalókhoz is gyorsan hozzájuthatnak a felhasználók.

Domoszlai Gábor, a Keszi Channel ügyvezetője egy játékot is indít a futsal mérkőzéseket illetően: az applikáción keresztül lehetőség van megtippelni a Kinizsi hazai találkozóinak végeredményét. A játékban való részvételhez szükséges az applikáció letöltése, amelyből a telefonszám megadásával együtt elküldhetjük tippünket a következő hazai találkozót illetően, a mérkőzés kezdetéig. A helyesen tippelők közül minden alkalommal az első, az eredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom minden egyes játék során egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, nézzétek mérkőzéseinket a Keszi Channel csatornáján és applikációján is. Játékra fel!