Derbivel folytatódik a szezon, Vác-Kinizsi ma este 20 órától

A Férfi Futsal NB II Keleti csoportjában a 12. játéknappal megkezdődik az alapszakasz második periódusa. Kénoszt Ferenc vezette csapatunk kemény hét elé néz, hiszen öt nap leforgása alatt két bajnoki és egy kupameccs is vár a fiúkra, a hét első találkozójára pedig már ma este sor kerül. Listavezető kedvenceink Vácra látogatnak, ahol egy gazdag történelemmel rendelkező derbi újabb fejezete íródik majd: ma este 20 órától ugyanis a már szinte klasszikusnak számító Vác Futsal – Dunakeszi Kinizsi Futsal bajnoki rangadót rendeznek a Váci Városi Sportcsarnokban! A szomszédvárak változatokban gazdag mérkőzéseket vívnak, így hasonlóan izgalmas találkozóra lehet számítani a ma esti Dunakanyar rangadón is!

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Vác Futsal - Dunakeszi Kinizsi Futsal mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 20 óráig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

Csapatunk az elmúlt fordulókban szorgosan gyűjtögette a győzelmeket, zsinórban hét sikernél jár a Kinizsi, melynek köszönhetően Kénoszt Ferenc fiai az első helyig kapaszkodtak a bajnoki tabellán, így a Dunakeszi optimistán utazhat az esti derbire. A Váciak számára nem igazán sikeres a szezon, Burzi Attila csapatának neve mellett eddig két döntetlen áll (Gyöngyös, Gödöllő), amivel a 12. pozícióból várják a rangadót a váci legények, akik legutóbbi négy találkozójukat pont nélkül zárták. Ez a statisztika azonban ne tévesszen meg senkit: egy Dunakeszi-Vác rangadó a felek formájától, helyezésétől, szezonban nyújtott teljesítményétől függetlenül mindig háromesélyes találkozó! Csapatunk viszont egyértelműen a három pontért, és a zsinórban nyolcadik győzelem megszerzéséért utazik Vácra!

A szomszédvárak eddig 17 alkalommal mérték össze erejüket, mely mérkőzéseken kilenc Dunakeszi- és négy Vác-siker mellett négy ízben osztoztak a pontokon a felek, az összesített gólkülönbség 89-76 a Kinizsi javára. Legutóbb a bajnoki nyitányon, Dunakeszin csaptak össze a felek, azon a találkozón 8-5-ös Kinizsi-siker született. Ennek a mérkőzésnek az összefoglalója az alábbi linken megtekinthető! Reméljük, sokan elkiséritek fiainkat a Váci Sportcsarnokba, és egy izgalmas, jó találkozót követően, a Ti lelkes buzdításotok segítségével ismét három ponttal gazdagodunk, és közösen ünnepelhetjük nyolcadik zsinórban megszerzett győzelmünket! Gyertek minél többen, 20 órától Vác-Dunakeszi rangadó a Váci Városi Sportcsarnokban! Terveink szerint a találkozóról élőképes stream közvetítéssel jelentkezünk majd, melynek linkjét facebook-oldalunkon tesszük közzé a mérkőzés előtti időszakban (amennyiben adottak lesznek a közvetítés technikai feltételei). Ha nem tudod elkísérni kedvenceinket a váci találkozóra, úgy 19:40 körül látogass el közösségi oldalunkra a stream linkjéért!

Ami a hét további menetrendjét illeti: szerdán és pénteken egyaránt 20 órától hazai környezetben, a Radnótiban lépnek pályára kedvenceink. November 29-én, szerdán a Magyar Kupa 2. fordulójára kerül sor, a 20 órakor kezdődő találkozón az NB II Nyugati csoportjában szereplő Romhány SE csapatát fogadjuk Dunakeszin. December 1-én, pénteken 20 órától pedig hazai bajnokival zárul a maratoni futsal-hét: az az MVFC II. Berettyóújfalu érkezik a Radnótiba, amely csapat egyedüliként három pontot szerzett kedvenceink ellen ebben a szezonban, így van miért visszavágnunk a Berettyói legényeknek! Mindkét mérkőzésre sok szeretettel várunk mindenkit, buzdítsuk közösen csapatunkat a két hazai találkozó alkalmával is, találkozzunk a Radnótiban szerdán és pénteken is! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A két csapat első mérkőzésének összefoglalója:

A bajnokság állása:
171126_tabella

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 12. forduló:
VÁC FUTSAL SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Vác, Városi Sportcsarnok
2017. november 27 (hétfő), 20:00

A forduló többi találkozója:
2017.11.24, péntek:
Covritas Futsal Gödöllő –  ScoreGoal Kecskeméti FC 1-4

2017.11.27, hétfő:
Kazincbarcikai Ördögök SE – Csenger Futsal
Energia SC Gyöngyös – UFC Gyömrő
MVFC II. Berettyóújfalu – Újpest FC-220 Volt
Kincsem Lovaspark SE – Rubeola FC Csömör