Dobogós csúcsrangadó Barcikán: Ördögök-Kinizsi ma 18:30-tól

A Férfi Futsal NB II Keleti csoportjában az alapszakasz első felvonásának végéhez érkeznek a csapatok. Kénoszt Ferenc vezette kedvenceink a második pozícióból várják a 11. játéknapot, ahol ma újabb rangadó vár a fiúkra: csapatunk a Don Bosco Sportközpontba látogat, ahol 18:30-tól a harmadik Kazincbarcikai Ördögök csapatának vendégei leszünk. A felek között egy pont a különbség a tabellán, így igazi hatpontos csúcsrangadót láthatnak a futsal szerelmesei a mindig kiváló hangulatú Ördög-katlanban!

Bitáék az elmúlt hat játéknapon sikeresen zárták találkozóikat, ennek köszönhetően hátrányunk 2 pont a listavezető Csenger mögött. Ez a tény egyben azt is jelenti, hogy a mai találkozó győztese továbbra is tartja majd a lépést az éllovas szatmáriakkal, akik Gyöngyösön szerelepnek az alapszakasz első körének záró fordulójában. A házigazda az elmúlt fordulóban Újpesten ikszelt. A bajnokság korábbi szakaszában csupán a Kincsem és a Csenger vendégeként maradtak pont nélkül Kőrösi Gábor fiai, ezen felül 7 győzelem áll az Ördögök neve mellett. Hazai környezetben, a Don Bosco Sportközpontban igen impozáns mutatóval rendelkeznek a barcikai legények, az UFC Gyömrő, az Energia SC Gyöngyös, az MVFC II. Berettyóújfalu és a Rubeola FC Csömör is pont nélkül távozott az ország egyik leghangulatosabb futsal-fellegvárából, így az Ördögök veretlenek hazai környezetben!

Kedvenceinkre egy újabb felejthetetlen hangulatú este vár, a szép számban kilátogató hazai ultrák mint mindig, úgy ma este is biztos ünnepi hangulatot varázsolnak majd az Ördög-katlanba! A remek kapcsolatot ápoló csapatok eddig még nem találkoztak egymással, az első közös mérkőzésükön mind a két fél egész biztos folytatni szeretné jó sorozatát: az Ördögök megtartanák hazai veretlenségüket, míg a Kinizsi folytatná hat mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát. Így aki a Kazincbarcikai Ördögök - Dunakeszi Kinizsi futsal találkozót választja hétfő esti programjául, az biztos egy egyedülálló futsal-élménnyel gazdagodik. Terveink szerint a találkozóról élőképes stream közvetítéssel jelentkezünk majd, melynek linkjét facebook-oldalunkon tesszük majd közzé a mérkőzés előtti időszakban. Aki egy kivételes hangulatú futsal-ünneppel szeretne gazdagodni, az 18:00 körül látogasson el közösségi oldalunkra a stream linkjéért! Szurkoljatok kedvenceink újabb sikeréért, a támogatásotokkal fiaink újabb bravúrt érhetnek el! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
171119_tabella

 


Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 11. forduló:
KAZINCBARCIKAI ÖRDÖGÖK SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont
2017. november 20 (hétfő), 18:30

A forduló többi találkozója:
2017.11.17, péntek:
Covritas Futsal Gödöllő –  Kincsem Lovaspark SE 4-6

2017.11.20, hétfő:
MVFC II. Berettyóújfalu – Rubeola FC Csömör
Energia SC Gyöngyös – Csenger Futsal
ScoreGoal Kecskeméti FC – UFC Gyömrő
Vác Futsal SE – Újpest FC-220 Volt