Döntetlen az év utolsó meccsén: MTK-Kinizsi 9-9 (videó)

Hétfő este lejátszotta 2014-es utolsó bajnokiját NB II-es csapatunk. A Közép csoport 13. fordulójában fiaink idegenben, a budapesti Hidegkuti Nándor Kézilabdacsarnokban búcsúztak az évtől, ahol az MTK Budapest látta vendégül a srácokat. A mérkőzésen nem számíthattunk Szikora Leventére, aki egy igen örömteli esemény végett nem tudott a csapat rendelkezésére állni: Levi a hétfői napon édesapa lett, amihez ezúton gratulálunk, és jó egészséget kívánunk az egész családnak!
A találkozót így 5 mezőnyjátékossal vártuk az igen fiatal és dinamikus hazaiakkal szemben. Az ellentétes félidőket, és 9-9-es döntetlent hozó mérkőzésen az első félidőben a házigazdák bizonyultak eredményesebbnek, 7-3-as kék-fehér vezetéssel fordultak a felek. A második játékrészben azonban fiaink akarata érvényesült, így az év utolsó bajnokiján 1 ponttal gazdagodtunk. Találatainkat a háromszor eredményes Monspart László és Temesi Norbert, a két gólig jutó Kun Gábor, valamint az egyszer betaláló Biczi Gábor szerezték. A házigazdák részéről a 4 gólos Ladányi Tibor, a duplázó Obreczán Dániel és Talabér Attila, valamint Fűrész Bence volt eredményes. Ezúton szeretnénk megköszönni szurkolóink bizalmát, akik kilátogattak a találkozóra!

A találkozó gólösszefoglalója:Fiaink jelenleg a tabella 3. helyén állnak 4 ponttal kevesebbet gyűjtve, mint az élen álló Vác-Szeged kettős. Az új évet viszont még nem biztos, hogy ebből a pozícióból kezdhetjük, hiszen pénteken játsszák újra a Piliscsaba - KSK-LIMES találkozót, amely 11 perc után, 2-1-es hazai vezetésnél szakadt félbe a csarnok beázása miatt. Amennyiben a vendégek nyernek, úgy egy ponttal csapatunk elé kerülnek, a dobogó 3. fokára. 2015 első találkozóját január 12-én rendezik, amikor fiaink ismét idegenbe utaznak, éppen az imént említett KSK-LIMES csapatához. A mérkőzés 18:30-kor kezdődik majd a budakalászi MegArénában, remek mérkőzésre van kilátás, hiszen a tabella harmadik és negyedik helyezettje találkozik majd egymással!
Sok szeretettel várunk majd Benneteket 2015 első bajnoki találkozójára is, remélhetőleg a 2015-ös év is sok szép közös pillanatot tartogat majd!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!