Dunakeszi-Kaposvár és Szeged-Dunakeszi találkozók a rajton

Az napokban két pontvadászat sorsolására is sor került: tegnap este érkezett meg a Regionális futsalbajnokság menetrend-tervezete, míg a mai napon az I. osztályú U18-as bajnokság Nyugati és Keleti csoportjának sorsolására került sor.

A Pest megyei szövetség által szervezett Regionális Futsalbajnokság 15 csapat szereplésével veszi majd kezdetét. Az első játéknapra szeptember 18-án, kedden kerül majd sor. Szente Tamás vezette megfiatalodott csapatunk a rajton 19 órától a Kaposvári Rákóczi BFLA csapatát látja majd vendégül új hazai pályánkon, a Szent István Általános Iskolában. A folytatásban Nagykátára utazik a csapat, ahol a Jászberény vendégei leszünk, majd október elején a Kincsem Lovaspark II. érkezik Dunakeszire. A bajnokság további szakaszában a Piliscsabai AFC II., az Üllő DSE, a Csakacsel SE, az FC Dabas, a Zebegény-Garvittax, a Tolna VFC, az AC Villám, a Főnix ISE-Gödöllő, az SK Tóalmás, a Vác Futsal és a Mogyoród FC csapataival mérkőznek meg fiaink.

A mai napon az I.osztályú U18-as csapatok menetrendje is elkészült. A fiatalok pontvadászata a szeptember 29-30-ai hétvégén veszi majd kezdetét, a csapatok két csoportban mérkőznek majd a szezon során. Fiaink a tavalyi évhez hasonlóan a Keleti csoportba kaptak besorolást. A nyitányon Szegedre látogatunk majd a Junior Sport csapatához. Szente Tamás fiai a 2. fordulóban játszanak első ízben hazai környezetben: október 7-én (vasárnap) 10 órától a Kistarcsai VSC csapatát látják vendégül címvédő növendékeink a Szent Istvánban. A folytatásban a Vác Futsal, a ScoreGoal Kecskemét, a Kincsem Lovaspark, a Kelebia KNSK, a Nyírbátori SC, az Újpesti TE, a Kazincbarcikai Ördögök, a Debreceni EAC, a Maglódi TC, a Csenger Futsal, és a Kartal SE csapataival találkozunk majd.

A következő napokban folytatjuk új igazolásaink bemutatását, valamint megismerkedünk új, megfiatalodott keretünk tagjaival is!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!