Dunakeszi Kinizsi - Vác Futsal SE (0-4) összefoglaló

Megérkezett az év utolsó felnőtt mérkőzésének összefoglalója. Fiatal csapatunk tagjai múlthét kedden első ízben vehettek rész derbin, hiszen az a Vác Futsal SE látogatott a Szent Istvánba, mely csapattal gazdag a közös történelmünk. A következő videóban megtekinthetőek a 4-0-s váci győzelem góljai mellett a találkozó legérdekesebb jelenetei is. A listavezető vendégek négygólos sikeréhez Krasnyánszki, Sipeki, Halász és Uliha is egy-egy góllal járult hozzá.

Az első játékrészben picit megilletődötten játszottak fiaink, a rutinos Váciak pedig magabiztos, háromgólos előnyre tettek szert húsz perc alatt. A fordulást követően egyre több lehetőségünk volt, ám ezen az estén a helyzetek kihasználásával hadilábon álltunk, és ahogy lenni szokott, a kihagyott helyzetek után, az utolsó percben újabb vendég-találattal zárult a találkozó. Gratulálunk a Vác Futsal csapatának sikeréhez, akiknek sok sikert kívánunk a folytatást illetően is! Ami fiainkat illeti, nagyon hasznos mérkőzésen vettek részt a srácok, és a második félidőben mutatott produkciójukra büszkék is vagyunk, abból a teljesítményből tovább lehet építkezni.

A nyáron új időszámítás kezdődött a fiatalok előtérbe lépésével, és ha a tabella még jelenleg nem is árulkodik erről, de az ősz bebizonyította, hogy jó úton járunk, és ahogy fiatal csapatunk egyre rutinosabbá válik, úgy köszönt majd be klubunk életébe egy szép, sikeres jövő. Persze, ehhez folytatnunk kell (és folytatni is fogjuk) a megkezdett munkát, hiszen egy hosszú folyamat elején járunk. Ezúton köszönjük Nektek az egész évben nyúltott támogatásotokat, segítségeteket, találkozzunk jövőre is a Szent Istvánban! 2019 első bajnoki találkozójára január 22-én (kedden) este 20 órától kerül majd sor, akkor a Csakacsel SE csapata érkezik majd a Szent Istvánba.

Regionális futsalbajnokság (Pest megye), 13. forduló:
Dunakeszi Kinizsi - Vác Futsal SE 0-4 (0-3)
gól: Krasnyánszki Martin, Sipeki István, Halász Bence, Uliha Péter

A találkozó jegyzőkönyve: link