Dunaújvárosban szerepeltek U17-es és U20-as fiaink

Az U20-as és az U17-es csapatunk is Dunaújvárosban járt a tegnapi napon, ahol a Tánczos Tibi által felkészített csapataink a helyi Dunaújvárosi Főiskola azonos korú utánpótláscsapataival küzdöttek meg. Egy nagyon szép és kulturált létesítményben játszottunk a főiskolán. Elsőnek az U17-esek játszottak, és egy nagyszerű első félidővel, kissé fáradtabb második résszel 10-4 arányú győzelmet arattunk. Ahhoz mérten, hogy a vendéglátók nemrég kezdték el az edzéseket ezzel a korosztállyal, jó úton haladnak, voltak egész jó részei a mérkőzésnek.

Az U20 szintén a Dunaújvárosi Főiskolával játszott, ez a találkozó már egy elég komoly színvonalú futsal mérkőzést hozott, melyből mindkét fél sokat profitálhat az előttünk álló szezonban. A szünetre 4-1-es vezetéssel mentünk, de ha őszinték akarunk lenni, akkor itt már 6-7 góllal kellett volna vezetni. A fordulás után egyenlítettek a sokkal lelkesebb és harcosabb hazaiak, akik minden dicséretet megérdemelnek a második félidőért, így a mérkőzés állása 4-4 lett, ez az eredmény a hajrában már nem változott, így a végeredmény 4-4 lett. Ami fiainkat illeti, a Kinizsis srácok nagyon elfáradtak, ez azonban nem is csoda, hiszen hosszú hetek kemény edzései állnak mögöttük, és van még mit csiszolni a jövőben is. Három meghatározó játékosunk visszatértével és az edzések számának további emelésével mindenképpen szép jövő, és remélhetőleg eredményes szezon előtt állunk.

Nagyon gratulálunk az ellenfélnek, a Dunaújvárosi Főiskola csapatainak is, és köszönjük szépen a vendéglátást. Hamarosan jön a visszavágó, amire mindenkit szeretettel várunk a Radnótiban.
Szép volt Fiúk, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!