Egészségben, sikerekben gazdag boldog Újévet kívánunk!

Kedves Szurkolóink, Barátaink, kedves Családtagok!

Elérkezett a számvetés ideje... Újabb évet zárunk, és egy újba lépünk pár óra múlva.

A csapat karácsonyi vacsoráján ügyvezetőnk, Andréka Domonkos köszöntőjében értékelte az elmúlt időszakot, majd Papa szólt egy pár szót.

Mindketten köszönetet mondtak azért a munkáért, amit a fiúk nyújtottak az edzésen, a pályán, a meccseken és egyéb eseményeken, valamint a háttérben dolgozó, a mindennapi életet koordináló csapatnak.

Ebből az értékelésből idézünk most:

"Kedves Hölgyek és Urak!

Köszönjük, hogy elfogadtátok azt a meghívást, amit a csapat vezetésétől kaptatok, ami egy nagy lépés lehet az életetekben. Sokak számára öröm, hogy a régi társakkal gyűjthetnek be újabb és újabb győzelmeket, mások számára pedig az igazi fejlődést, a válogatott futsalosokkal való készületet jelenti. Az újak számára a családhoz tartozás és a telt házas játék lehetőségét hozta el.

Örülünk és gratulálunk az eddig elért eredményekhez, melyekért megdolgoztatok.

Köszönjük a technikai stáb áldozatos, kitartó és szolgálatkész, valamint a vezetőség mindennapos megfeszített, sokszor éjszakába nyúló munkáját, amivel ezt a Klubot, a Kinizsi családot napról-napra fejlesztik, előre viszik.

Mindazt, amit az elmúlt években elértünk, hatalmas teljesítmény. Sokan dolgoztak azért, hogy ez így legyen. Köszönjük a támogatást, amit a nehezebb pillanatokban kaptunk és amelyek átbillentettek minket a holtponton.

Eredményeink magukért beszélnek, mégis néhány számot, adatot felidéznénk:

Az elmúlt évben 11 új támogató érkezett Klubhoz. Ki munkájával, szolgáltatásával, ki anyagiakkal járul hozzá a Klub finanszírozásához.

2013 nyarán 11 új játékost igazoltunk, így 14 főről 28 főre nőtt a férfi csapatokban játszók létszáma.

3 új edzőt szerződtettünk, melyből Lámpi és Tánczos Tibi az utánpótlásnál, Biczi Gábor pedig a fiúknál, a lányoknál és az utánpótlásnál egyaránt kapott feladatokat.

Ahhoz, hogy a háttérben is minden rendben legyen, Ancsi és Lilla mindennapos odafigyelő munkájára van szükség. Sógi utánpótlás építő tevékenységét Ancsi segíti, intézi.

A csapatok számának bővülése miatt "még egy Kockát" kellett találnunk. Olivér lett a befutó, aki arany kezével gyúrja a játékosokat, kicsiholva belőlük a legjobb teljesítményt.

Hazai mérkőzéseinknek két házigazdája lett: Szebeni István és Hódi Ricsi urak. Speekeri teendőik ellátása mellett megjelenéseinket, kommunikációnkat és a támogatókkal való kapcsolattartásunkat is segítik.

A 2013/14-es szezon eddig eltelt hónapjaiban 63 férfi és 51 női NB I-es, valamint 120 férfi NB II-es lőtt bajnoki gól írható a Kinizsi számlájára.

Nagy büszkeségünk az utánpótlás, melyben a 2013-as évben értünk el igazi eredményt. 26-ról 95 főre nőtt gyermek futsalosaink száma.

A női NB I-es csapattal, a hozzájuk tartozó U15-ös leányokkal, teljes utánpótlásunkkal, valamint a férfi NB I és NB II csapatokkal és technikai stábbal, 2013. decemberére létszámunk elérte a 150 főt.

Nyáron, a nevezési időszakban alakult át a Klubháttér is. A 2013/14-es szezont önálló szervezetként kezdhettük meg. Ettől kezdve a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub biztosítja minden futsalozni vágyónak és bajnokságban szereplőnek a sportolás és a versenyzés lehetőségét.

A szárazabb tények után szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített bennünket a 2013-as évben. Szponzorainknak külön köszönet, hogy látnak bennünk fantáziát és anyagi támogatásukkal is hozzájárulnak költségeink viseléséhez. Bízunk benne, hogy hasonló ütemben tudunk fejlődni az új esztendőben is, megörvendeztetve ezzel a Kinizsi-péntekre kilátogató szurkolóinkat, barátainkat és vendégeinket egyaránt.

Kívánunk mindenkinek jó feltöltődést, pihenést családi körben, jó egészséget és sikereket az élet minden területén!"


A Kinizsi család minden tagjának ezzel kívánunk egészségben, sikerekben gazdag boldog Újévet!

2014-ben találkozunk!
B.U.É.K! HAJRÁ KINIZSI!