Egri edzőmeccs az EB-re készülő Magyar cukorbeteg válogatottal

Vasárnap felnőtt és U20-as vegyes csapatunk Tánczos Tibi vezetésével Egerben járt, ahol fiaink a Magyar cukorbeteg futsal válogatott meghívásának tettek eleget. Hevesi Tamás válogatottja a július 19-26-ig tartó Európa-bajnokságra készül. Az egyszeres Európa-bajnok és egyszeres ezüstérmes együttes Romániában, Kolozsváron 15 együttes társaságában vesz részt a DiaEuro 2015-ön, a hétvégi felkészülési mérkőzés bizonyult a főpróbának a nemzeti csapat számára.
Fiaink a Szenyita László - Horváth Olivér, Somorai Attila, Gémesi Áron, Szántó Péter ötössel kezdtek, míg csereként Petróczi Tamás - Szlifka János, Tánczos Tibor, Varga Ferenc és Vértessy Dávid öltötte magára a Kinizsi piros-fehér szerelését.
A felek a felkészülés jegyében háromszor 20 percet játszottak. A mérkőzést a válogatott nyerte 8-5-ös arányban, góljainkat a duplázó Tánczos Tibor, valamint Somorai Attila, Gémesi Áron és Szlifka János szerezték. Összességében egy jó hangulatú, sportszerű mérkőzést játszottunk egy igen jó játékerőt képviselő ellenféllel szemben. Reméljük, ez a találkozó megfelelően szolgálta válogatottunk felkészülését a romániai Európa-bajnokságra. Ezúton szeretnénk sok sikert kívánni nemzeti csapatunknak! Szurkoljunk együtt a válogatottnak, hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!!!

Magyarország - Dunakeszi Kinizsi 8-5 (3-1, 2-1, 3-3)
Eger, 2015.07.12
Kinizsi kezdő: Szenyita László - Horváth Olivér, Somorai Attila, Gémesi Áron, Szántó Péter
csere: Petróczi Tamás - Szlifka János, Tánczos Tibor, Varga Ferenc, Vértessy Dávid
Vezetőedző: Tánczos Tibor
Kinizsi-gólok: Tánczos Tibor (2), Somorai Attila, Gémesi Áron, Szlifka János