Egy hét múlva várunk mindenkit a Radnótiba, június 24-én szezonzáró

Egy hét múlva, június 24-én 18:30-tól a Radnótiban kerül megrendezésre Klubunk szezonzárója, melynek keretein belül az NB II Közép csoportjában ezüstérmes csapatunk egy másik ezüstérmessel, az NB I-ben második Dunaferr DF Renalpin csapatával játszik gálamérkőzést. Az este folyamán Biczi Gábor fiai átvehetik a szezonban nyújtott teljesítményük jól megérdemelt jutalmát!

Az ezüstérmesek találkozója mellett természetesen visszaemlékezünk majd a mögöttünk hagyott szezon utánpótlás-eredményeire is. A 2015/16-os évadban játékosaink számtalan felejthetetlen emlékkel, szép eredményekkel örvendeztettek meg bennünket, így minden kedves szimpatizánst sok szeretettel hívunk és várunk, zárjuk le közösen ezt a kiváló szezont, ünnepeljük meg csapataink nagyszerű teljesítményét, melynek elérésében egyedülálló szurkolóink is tevékeny részt vállaltak, hiszen buzdításotok nagyon sok erőt adott csapatainknak a szezon során.

Kérünk mindenkit, hogy a jövő pénteki évzáróra piros felsőben érkezzen, ezzel is megmutatva a Kinizsi-család egységességét, összetartozását. Jövő pénteken 18:30-tól Radnóti, Kinizsi-Dunaferr gálameccs, visszaemlékezés, díjátadó, kiváló, családias hangulat, jókedv!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Kinizsi évzáró, gálamérkőzés és díjátadó:
Dunakeszi Kinizsi Futsal - Dunaferr DF Renalpin FC
2016. június 24, 18:30
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium