Egy hónap után hazai pályán, Kinizsi-PAFC II. este 20 órától

A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 22. játéknapján Szente Tamás vezette csapatunk egy hónapot követően lép pályára ismét hazai környezetben. A 20 órakor kezdődő találkozón fiaink a PAFC-mitre II. csapatát fogadják a Szent Istvánban. Beharangozó cikkünkben az este részvevőivel foglalkozunk.

A Kinizsire legutóbbi hazai fellépését követően három idegenbeli találkozó várt: a Tolna VFC elleni vereséget követően (1-6) a Főnix ISE-Gödöllő otthonában három ponttal gazdagodtunk (9-5), míg legutóbb a Kaposvári Rákóczi BFLA otthonában egy jó iramú mérkőzés zárult a somogyiak sikerével (1-4) Keresztes Zalán duplájának, valamint Locz Benedek Áron és Kulcsár Kristóf góljainak eredményeképpen, míg csapatunk találata Krizsán György nevéhez fűződött, aki zsinórban ötödik mérkőzésen talált az ellenfelek kapujába. Szente Tamás fiai a tavaszi hat mérkőzésükből négyet zártak győzelemmel, így 24 ponttal a 10. helyről várhatjuk az esti mérkőzést, melyen vezetőedzőnk sérülések és betegségek miatt több játékosára nem számíthat majd, így biztos nem húz mezt Skulka Botond, Tápi Tamás, Morvai Tamás, Tánczos Tibor, Ács Gábor és Oroszi László Krisztián sem. A csapat házi góllövőlistáját 18 góljával Velez Donát vezeti, második Verhoczki László 11 találattal, míg a harmadik helyen a 9 gólnál tartó Skulka Botond és Oroszi László Krisztián áll.

A PAFC-mitre II. csapata két hazai győzelemmel kezdte 2019-et (AC Villám 11-3 és Csakacsel 7-4), majd két siker nélküli találkozót követően (Tolna VFC 6-8, Zebegény-Garvittax 6-9) a Kincsem Lovaspark SE II. elleni találkozójukon pontosztozkodásra került sor (4-4). Február második felében a Kaposvári Rákóczi BFLA győzött Esztergomban (1-6), míg a legutóbbi játéknapon az AC Villám ellen idegenben gyűjtött három pontot a piliscsabai alakulat (12-3), akik 32 szerzett ponttal a 6. helyről várhatják az esti találkozó kezdő sípszavát. A Piliscsaba házi góllövőlistájának élén Koller Tamás áll 42 találatával, aki ezzel a mennyiséggel az egész bajnokság gólvadászainak összevetésében is az élen áll. A házi góllövőlista második pozícióját 15 góljával Gruber Bálint foglalja el, míg ebben az összevetésben a harmadik Bogárdi Patrik, aki eddig 14 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

A PAFC II. csapatával ősszel jó iramú, izgalmas találkozót vívtunk Esztergomban, ahol Gruber Bálint, Koller Tamás, Balogh Richárd és Fülöp Attila találataira Velez Donát és Nagy Bence Zsigmond révén tudtunk válaszolni, így az őszi találkozó a Piliscsaba 4-2-es sikerével zárult. Ennek az mérkőzésnek az összefoglalója megtalálható cikkünk további részében. A két egyesület NB II-es közös múltjának további hat találkozó is a részét képezi: a hat másodosztályú mérkőzésen öt Dunakeszi-győzelem mellett egy döntetlen született, az így összesen hét találkozót számláló párharc összesített gólkülönbsége pedig 48-21 a Kinizsi javára. Ma estére is izgalmas, jó iramú, szép gólokkal tarkított mérkőzést kívánunk mindenkinek, aki mai programjának a Dunakeszi Kinizsi - PAFC-mitre II. bajnoki találkozót választja. Sok szeretettel várunk mindenkit, 20 órától biztassuk közösen csapatunkat, találkozzunk a Szent Istvánban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Az első találkozó összefoglalója:

A bajnokság állása:
190305_DK_PAFC_tab

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 22. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - PAFC-mitre II.
Dunakeszi, Szent István Általános Iskola
2019. március 5. (kedd), 20:00

A forduló többi találkozója:
190305_DK_PAFC_men