Elérkezett a nagy nap, 18:30-tól váruk Titeket a Radnótiban

Jó reggelt, szép napot Kinizsisek! Elérkeztünk a péntekhez, már csak pár óra, és elkezdődik a Radnótiban csapatunk alapszakasz záró rendezvénye, 18:30-tól várunk Benneteket egy jó hangulatú, vidám futsal-ünnepre. Lássuk tehát a mai programot:
18:30-tól Kinizsi gálamérkőzés NB II-es és U20 as játékosaink részvételével. Érkezik Biczi Gábor, Lámpi Tibor, Tánczos Tibor, Gorjánácz Márió, Szlifka János és Apatini Márk, valamint olyan fiatalok, akiknek a nevét a következő szezonban hamar meg fogjuk tanulni a jövőre ismét piros-fehérben szereplő Dunakeszi Kinizsi soraiban!
19:10 táján a kétszeres Fonogram díjas énekesnő, Kovácsovics Fruzsina tovább emeli az est színvonalát.
20:00-tól Kinizsi-MTK alapszakasz záró mérkőzés, ahol olyan kedvencek szórakoztatnak Benneteket búcsúmérkőzésükön, mint Kun Gábor, Jordi Illa Solé, Tóth Gyula, Szikora Levente, Fehér Zsolt Papa vagy Szijjártó Péter. Rajtuk kívül érkezik Lódi Tamás, Dróth Zoltán és Juanra, de láthatjátok Petróczi Tamást, Temesi Norbertet és Somorai Attilát is!
Az est folyamát többször szórakoztatnak majd gyönyörű pompon lányaink, akik újabb fantasztikus produkciókkal készülnek. A Belga Sörház kiváló minőségű csapolt sörkülönlegességekkel vár mindenkit! Az NB II-es találkozót követően pedig éremátadás lesz, hiszen csapatuk szinte biztosan a második, ezüstérmes pozícióban fejezi be a Közép csoport küzdelmeit. Várunk Benneteket 18:30-tól nagyon sok szeretettel, töltsük közösen a péntek estét! Mindenki a Radnótiba!
Hajr Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!