Elkészült a rájátszás menetrendje

A mai napon elkészítették a rájátszások menetrendjét, melyben újonc NB I-es férfi és női csapataink voltak érdekeltek. A mérkőzések időpontjai egyenlőre nem tekinthetőek véglegesnek, mivel ezek még változhatnak, de maga a menetrend fix (ez főként a lányoknál fontos, hiszen a fiúk az Aramis ellen mérettetnek meg, számukra a rájátszás 2 győztes meccs után folytatódhat, míg a lányok az Astra, DEAC, DVTK, ETO négyessel versengenek a pontokért, helyezésekért).

Amint azt már tudtunk, Kun Gáborék ellenfele az Aramis csapata lesz a két győzelemig tartó párharcban. A mieink a tabella 4., míg a Budaörsiek az 5. helyen végeztek az alapszakaszban, így Fehér Zsolt fiaié a pályaelőny. Sikerrel megvívott párharc esetén csapatunk bejut a legjobb négybe, csatlakozva ezzel a már elődöntős Rába ETO, Berettyóújfalu kettőshöz. A negyedik csapat az 1. FC Veszprém - MAFC BME Docler Akadémia párharc továbbjutója lesz!

Férfi Futsal NB I Rájátszás Felső ág (a párharc 2 győzelemig tart):
1. mérkőzés: 2014. március 14, péntek, 19.00:
Dunakeszi Kinizsi - Colorspectrum Aramis

2. mérkőzés: 2014. március 24, hétfő:
Colorspectrum Aramis - Dunakeszi Kinizsi

A lányoknál mindenki játszik mindenkivel, így a 10 fordulós rájátszás minden fordulójában lesz egy szabadnapos csapat. Szekér Anitáék az első és a hatodik fordulóban töltik ezt le.
A mieink a 4. helyről kezdik a versengést a pontokért, eddig 31 egységet szereztek a csajok, ami 4-gyel kevesebb, mint amennyit a dobogós DEAC fel tud mutatni, illetve eggyel több, mint az ötödik helyezett DVTK-Vénusz jegyzett, így egy nagyon izgalmas rájátszás várható, nagyon sűrű a mezőny!
Lányainknak a rájátszás a legnehezebb mérkőzéssel kezdődik, hiszen Biczi Gábor lányai (feltehetően március 22-én) az Astra Kiskunfélegyházi Bulls csapatához látogatnak, majd ezután érkezik a Debreceni DEAC, megyünk Miskolcra a DVTK-Vénuszhoz, illetve fogadjuk a Rába ETO gárdáját. Ezután jöhetnek majd a visszavágók, így az előzetes időpontok alapján május 25-én, vasárnap zárjuk a bajnokság rájátszását a Rába partján, az ETO ellenében.

Női Futsal NB I Rájátszás Felső ág
1. forduló: -

2. forduló: 2014. március 22, szombat:
Astra Kiskunfélegyházi Bulls - Dunakeszi Kinizsi

3. forduló: 2014. március 30, vasárnap:
Dunakeszi Kinizsi - DEAC

4. forduló: 2014. április 5, szombat:
DVTK-Vénusz - Dunakeszi Kinizsi

5. forduló: 2014. április 13, vasárnap:
Dunakeszi Kinizsi - Rába ETO

6. forduló: -

7. forduló: 2014. május 4, vasárnap:
Dunakeszi Kinizsi - Astra Kiskunfélegyházi Bulls

8. forduló: 2014. május 11, vasárnap:
DEAC - Dunakeszi Kinizsi

9. forduló: 2014. május 18, vasárnap:
Dunakeszi Kinizsi - DVTK-Vénusz

10. forduló: 2014. május 25, vasárnap
Rába ETO - Dunakeszi Dunakeszi Kinizsi

Sok szeretettel várunk minden playoff mérkőzésünkre minden régi illetve új Kinizsi-szimpatizánst, a segítségetekkel a jelenlegi fantasztikus eredményeket is túlszárnyalhatjuk! Hajrá Fiúk, hajrá Lányok!
A rájátszásban is CSAK A KINIZSI!!!