Este dupla mérkőzés, 18 órától Kinizsi-Aramis (UP), majd Kinizsi-Gödöllő (felnőtt)

Ma este ismét hazai pályán lép pályára felnőtt csapatunk. A Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 11. fordulójában Szente Tamás vezette fiaink a Főnix ISE-Gödöllő  csapatának látják vendégül 20 órától a Szent Istvánban. Az este folyamán ismét két találkozónak lehet szemtanúja, aki kilátogat a Szent Istvánba, hiszen 18 órától a Dunakeszi és az Aramis 2007-es és 2008-as növendékei játszanak bemutató mérkőzést. A következő sorokban a találkozó főszereplőivel foglalkozunk.

A Kinizsi fiataljai az elmúlt fordulóban az AC Villám vendégeként zártak sikerrel (7-4), de emellett a fiúk szeretnék feledtetni a legutóbbi hazai mérkőzésüket, és bebizonyítani, hogy a Tolna ellen vereség (5-16) csupán kisiklás volt. Szente Tamás vezette fiaink a kezdő sípszót 12 pontjukkal a tizedik helyről várják. A csapat háza táján továbbra is többen küzdenek betegséggel vagy sérüléssel (Skulka Botond, Simon Viktor, Ficza Domonkos, Garda Bence), de van örömteli hírünk is: ma este ismét magára öltheti Klubunk piros-fehér szerelését a nyáron visszaigazoló Tóth Attila, aki 8 alkalommal már szerepelt felnőtt csapatunkban. Pár érdekesség: Velez Doni az elmúlt két meccsén öt gólt szerzett, Bács Bence a legutóbbi meccsen a felnőttek között szerezte élete első találatát, míg Fehér Attila a szezon során iratkozott fel első alkalommal a góllövőlistára. Házi góllövőlistánk élén hármas holtverseny alakult ki: a Skulka Botond, Verhoczki László és Velez Donát alkotta trió eddig egyaránt kilenc találatnál tart. A vezető hármast Jónás Dominik követi 7 góljával, majd a négy egységet számláló Simon Viktor és Nagy Bence következik.

A Főnix ISE-Gödöllő csapata eddigi tíz mérkőzésén négy győzelemnek (Dabas 5-3, Zebegény-Garvittax 4-2, AC Villám 14-1, Jászberény 5-4) és egy döntetlennek (Vác 5-5) köszönhetően 13 pontot szerzett, így a 8. helyről várhatja az esti mérkőzést. Mint látható, Szabó György csapata sokszor az élcsapatok ellen is képes volt pontot, pontokat szerezni, emellett mai ellenfelünknek több olyan mérkőzése is volt (PAFC-mitre II., Csakacsel, Tóalmás), ahol a hajrában maradtak le a további pont, vagy pontok szerzésének lehetőségéről. A csapat házi góllövőlistáját 18 góljával Hulicsár Máté vezeti, őt követi Jakab Máté 7 találattal, míg a képzeletbeli dogobó harmadik fokán az 5 gólos Böndi Ádám, Csajbók Árpád és Lakatos Ármin hármas áll.

Ami a felek párharcát illeti, a csapatok eddig nem találkoztak egymással, így a mai találkozó ebből a szempontból történelminek tekinthető.

Aki esti programja helyszínéül a Szent István Általános Iskolát és a Dunakeszi Kinizsi - Főnix ISE-Gödöllő mérkőzést választja, az egyből két mérkőzést is láthat: az esti felnőtt bajnoki előtt 18 órától 2007/2008-as fiaink bemutató mérkőzés keretein belül fogadják az Aramis SE növendékeit. Az idén 40. születésnapját ünneplő, a honi futsal egyik tradicionális csapatának számító Aramis csapatával november 16-án az Aramis-Nyírgyulaj NB I-es bajnoki előtt is játszottunk már bemutató mérkőzést. Reméljük a fiatalok a mai estén is olyan változatos, jó hangulatú találkozón mutatják meg tehetségüket, mint amilyen mérkőzést az Aramis Csarnokban láthattak a kilátogató szimpatizánsok. Minden futsal-szerelmest sok szeretettel várunk már 18 órától a Szent Istvánba! A mai menü tehát Dunakeszi-Aramis a gyermekeknél és Dunakeszi-Gödöllő a felnőtteknél. Találkozzunk a Szent Istvánban, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
181127_tabella

Utánpótlás bemutató mérkőzés (2007/2008):

DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ARAMIS SE

Szent István Általános Iskola

2018. november 27. (kedd), 18:00

 

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 11. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - FŐNIX ISE-GÖDÖLLŐ
Szent IStván Általános Iskola
2018. november 27. (kedd), 20:00

A forduló többi találkozója:
181127_menetrend