Este Gyömrőre látogatunk, 21 órától Gyömrő-Kinizsi bajnoki!

A pénteki 8-4-es győzelmet követően ma újabb bajnoki találkozó vár csapatunkra. A Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 19. fordulójában Kénoszt Ferenc vezette fiaink a Gyömrői Sportcsarnokba látogatnak, ahol 21 órás kezdéssel az UFC Gyömrő csapatának vendégei leszünk. Az összecsapás előtt tekintsünk vissza a csapatok eddigi párharcaira!

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket az UFC Gyömrő -  Dunakeszi Kinizsi Futsal mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 21:00-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A Kinizsi ismét javuló formát mutat, legutóbbi öt bajnoki találkozóján veretlen a Kénoszt-legénység, 4 győzelem mellett egy döntetlen a csapat mérlege, aminek köszönhetően a második pozícióból várják Temesiék a kezdő sípszót. A legutóbbi két mérkőzésén a Csenger és az MVFC II. Berettyóújfalu ellen tartotta itthon a bajnoki pontokat a csapat.

 

A hazaiak az új évben eddigi három találkozójukon három pontot gyűjtöttek, a Gyömrő vereséggel zárt a Kincsem és a Csenger ellen, míg az előző fordulóban Újpestről távozott győzelemmel, így a csapat a 9. pozíciót birtokolja a tabellán.

A felek eddig öt alkalommal találkoztak egymással, mind az öt mérkőzés Dunakeszi-győzelmet hozott. A párharc gólkülönbsége 42-13 a Kinizsi javára. Ez a statisztika ne tévesszen meg senkit, Gallai Attila tanítványai hazai pályán biztosan megpróbálják megnehezíteni kedvenceink dolgát, ám célunk, hogy három ponttal térjünk haza a Pest megyei túráról!

Szurkoljatok csapatunk sikeréért! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A két fél őszi mérkőzésének összefoglalója:

A bajnokság állása:
180205_Felnott_tabella_fordulo_elott

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 19. forduló:
UFC GYÖMRŐ - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Gyömrő, Városi Sportcsarnok
2018. február 5 (hétfő), 21:00

A forduló többi találkozója:
180205_Felnott_beh_parositas