Este kettős rangadó a Radnótiban, már 18:30-tól várunk mindenkit!

Ha péntek, akkor Kinizsi-bajnoki! Ráadásul a hétvége előestéjén ez alkalommal nem is egy, hanem egyből két remek találkozóra hívunk minden futsal-szeretőt, hiszen a 20 órakor kezdődő Dunakeszi Kinizsi - Városgazda Utánpótlás Akadémia Férfi Felnőtt NB II-es bajnoki találkozót megelőzően a két csapat 2006-os és 2007-es születésű növendékei csapnak össze 18:30-as kezdéssel a Radnótiban.
A két egyesület utánpótláscsapatai számos kitűnő színvonalú mérkőzést vívtak már az elmúlt években, így ma este is egy remek találkozóra számíthat, aki már 18:30-ra megérkezik a csarnokba. Az esti felnőtt bajnoki is igazi 6 pontos összecsapásnak ígérkezik! Csapatunk az elmúlt forduló vereségét követően hazai pályán szeretne javítani, ám nem lesz könnyű dolga Temőéknek. A vendégek olyan kiváló, tapasztalt játékosokkal érkeznek, mint a góllövőlista 2. helyezettje, Simonyi Gábor, Ughy Márk vagy Hasenauer Péter, akik elismert tagjai a honi futsal-társadalomnak, és óriási NB I-es rutinnal érkeznek Dunakeszire!
Az előzmények ismeretében szinte garantáltak az izgalmas találkozók, két remek csapat mérkőzik ma este gyermek és felnőtt szinten egyaránt. A felek tehetséges gyermekeket, illetve kiváló játékosokat vonultatnak fel, így aki esti programnak a Radnótiban rendezendő dupla futsal rangadót válassza, biztosan jól fog szórakozni! 18:30-tól várunk minden kedves érdeklődőt!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

18:30-tól Utánpótlás bemutató mérkőzés (2006-os és 2007-es születésű gyermekek)

20:00-tól Férfi Futsal NB II Közép csoport, 11. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - VÁROSGAZDA UTÁNPÓTLÁS AKADÉMIA
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka