Este Nagykátán lépünk pályára, 20 órától Jászberény-Kinizsi bajnoki

Felnőtt csapatunk sikeres szezonrajtját követően ma este első idegenbeli mérkőzését vívja a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjának 2. fordulójában. Szente Tamás fiai a Nagykátai Városi Sportcsarnokba látogatnak, ahol 20 órától a Jászberényi SE csapata látja vendégül fiatal reménységeinket.

Ami a felek bajnoki rajtját illeti: a vendéglátók fiain az első fordulóban Vácra látogattak, és noha Borics Levente és Szecskó Máté duplájának, valamint Kormos Barnabás találatának öt alkalommal is bevették a váci kaput, mégis pont nélkül maradtak, a Vác 8-5-ös győzelmével ért véget a kétszer 20 perc.  Fiaink hazai pályán a Kaposvári Rákóczi BFLA alakulata ellen, egy fordulatos mérkőzésen 5-4-es győzelmet aratva tartották itthon a három pontot, köszönhetően Skulka Botond duplájának, valamint Simon Viktor, Jónás Dominik és Verhoczki László góljainak.

Az esti találkozó lesz az első felvonás a felek története során, a csapatok eddig még nem mérkőztek egymással. Ma újabb debütálóval bővül csapatunk, a 17 éves Nagy Bence először ölti magára a felnőtt csapat dresszét.

A folytatásra már hazai környezetben kerül majd sor, október 2-án (kedden) a Szent István Általános Iskolában fogadjuk 20 órás kezdéssel a Kincsem Lovaspart II. csapatát. Szurkoljatok fiaink sikeréért ma este is, eredménykövetésre facebook oldalunkon keresztül lesz lehetőség, a mérkőzés előtti postunk hozzászólásai között. Jövőhét kedden pedig várunk mindenkit sok szeretettel a Szent Istvánba, buzdítsuk közösen csapatunkat, kezdjük együtt, egy jó hangulató futsal-mérkőzéssel az év tizedig hónapját! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
180924_tabella_nb3

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 2. forduló:
JÁSZBERÉNYI SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Nagykáta, Városi Sportcsarnok
2018. szeptember 24. (hétfő), 20:00

A forduló többi találkozója:
180924_menetrend_nb3