ETOII-Kinizsi - PAFC 8-5 (videó)

Legutóbbi hazai mérkőzésünket október 27-én, hétfőn vívtuk a Piliscsabai AFC-Mitre csapatával szemben. Ez a találkozó a 4. fordulóból került pótlásra, és nyugodtan állíthatjuk, hogy egy igazi rangadót láthattak a kilátogatók, hiszen amellett, hogy a tabella negyedik helyezettje fogadta az ötödiket, az is elmondható volt, hogy a szezon során a legtöbb gólt szerző csapat látta vendégül a legkevesebb találatot kapó alakulatot.

A mérkőzés összefoglalója:Az első játékrész első felében megnyugtató előnyt sikerült kiépítenünk, Biczi Gábor, Temesi Norbert és Kun Gábor találataival háromgólos előnybe kerültünk. A félidő hajrája aztán igazi gólesőt hozott: előbb Temesi Norbert növelte 4-re az előnyt, majd Bula Benjamin és Ambrus Tamás góljaival két gólra visszajöttek a vendégek. A félidő utolsó előtti percében Temesi Norbert és az ETO egyik fiatal tehetsége, Sáhó Kristóf visszaállította a négygólos különbséget, 6-2-re alakítva az eredményt. A felek mégsem ezen állással fordultak, az utolsó percben ismét érkezett Ambrus Tamás, így félidőben 6-3-as hazai vezetést könyvelhettünk el.
A második játékrész elején egy találatra feljöttek a vendégek, Hajnal Róbert és Sersztnyev Richárd góljai révén 6-5 állt az eredményjelzőn. Örömük nem tartott sokáig, hiszen a félidő derekán Monspart László és másik győri tehetségünk, Bognár Bálint góljainak köszönhetően újfent megnyugtató, 3 gólos előnybe került csapatunk. A hátralévő időben az eredmény már nem változott, így a pótolt mérkőzésen 8-5-ös győzelemnek örülhettek fiaink.

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 4. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - PILISCSABAI AFC-MITRE 8-5 (6-3)
Dunakeszi, 2014. október 27, 20:00
Vezette: Márton Zsolt, Fekete László, Mohos Milán

Kinizsi: Hegedűs Ferenc - Kun Gábor, Szikora Levente (C), Monspart László, Temesi Norbert
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Bognár Bálint, Sáhó Kristóf, Somorai Attila
vezetőedző: Fehér Zsolt, Biczi Gábor

Piliscsaba: Mihályi Gergő - Bula Benjámin, Hajnal Róbert, Németh Antal, Ambrus Tamás
cserék: Fűrész Béla - Sersztnyev Richárd (C), Méhes Norbert, Lőrincz Tamás István, Keresztury Márton, Harta Tamás
vezetőedző: Németh Antal

Gólszerzők: Temesi Norbert 3, Biczi Gábor, Kun Gábor, Sáhó Kristóf, Monspart László, Bognár Bálint, illetve Ambrus Tamás 2, Bula Benjámin, Hajnal Róbert, Sersztnyev Richárd
Sárga lap: Somorai Attila, Sáhó Kristóf, Temesi Norbert, illetve Hajnal Róbert
Piros lap: Keresztury Márton