Futsal-ikont igazoltunk, Camin Róbert a Kinizsiben!

Camin Róbert pályafutása az erzsébeti EFC-ben kezdődött 1999-ben, majd a jászberényi Viktórió következett, ahol együtt játszott vezetőedzőnkkel, Biczi Gáborral. A jászsági időszak után a szászhalombattai Gulf SE, az Aramis, a Gödöllő, a győri Euro-Mobil-Trans 1. FC, a Ferencváros és a Fortuna Maxx szerelését öltötte magára. A 41. életévében járó, a válogatottban is megforduló ikon körülbelül 200 NB I-es bajnokival büszképkedhet (A Szövetség által fellelhető adatok alapján 94 mérkőzése van 2004 óta, az előző időszakból nincsenek pontos adatok). A Viktórióval szerzett bronzérmet követően, összesen négy csapattal mindig a dobogón végzett egyhuzamban 7 szezonon át. Az Aramis és a Gödöllő csapatával is nyert bajnokságot, kupát és szuperkupát, valamint mindkét csapattal pályára léphetett az UEFA Futsal Cupon.
A 2006/2007-es szezonban a gödöllői alakulattal az UEFA Futsal Cup több, mint 40 induló csapata közül a legjobb 16 közé került. Camin (csakúgy, mint Komáromi) az Elite Round-ban a spanyol bajnok ElPozo Murcia és a kazah bajnok Kairat Almaty (Dróth Zoltán mostani csapata) ellenében is pályára lépett a bajnok gödöllői csapatában.
A kiváló védő rég nem lépett pályára futsal bajnokin, viszont tapasztalata, rutinja óriási segítséget nyújt majd csapatunk játékának megszilárdításában, valamint fiatal tehetségeink fejlődését rutinja és tapasztalatai biztosan kiválóan segítik majd! Köszöntünk a Kinizsinél Robi, Isten hozott Dunakeszin! Új igazolásunk már a ma esti, ELTE BEAC elleni hazai mérkőzésen bemutatkozhat klubunk színeiben! Várunk mindenkit a 20 órától kezdődő kupacsatára! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!